Mikä kanava on TBS Spectrumilla? Me teimme tutkimuksen

 Mikä kanava on TBS Spectrumilla? Me teimme tutkimuksen

Michael Perez

TBS:llä lähetetään monenlaista sisältöä, ja katson kanavalta muutamia ohjelmia tai elokuvia.

Saadakseni parhaan mahdollisen viihdekokemuksen halusin TBS-kanavan uuteen Spectrum-kaapeliyhteyteeni.

Päätin tehdä lisää tutkimusta valitsemastani kanavapaketista menemällä nettiin, ja onnistuin katsomaan, mitä Spectrum kertoi paketista verkkosivuillaan.

Juttelin myös muutamien ihmisten kanssa kanavapaketistani ja Spectrumista yleensä muutamilla käyttäjäfoorumeilla.

Useiden tuntien tutkimisen jälkeen ymmärsin, miten Spectrumin kanavapaketit oli suunniteltu ja missä paketissa TBS oli.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, jonka olen luonut tämän tutkimuksen avulla, tiedät toivottavasti, minkä paketin tarvitset saadaksesi TBS:n Spectrum-kaapeliyhteydelläsi.

TBS on kanavalla 33 tai 733, riippuen asuinpaikastasi. Voit myös ottaa yhteyttä Spectrumiin saadaksesi tietää kanavanumeron.

Jatka lukemista saadaksesi tietää, mistä voit suoratoistaa kanavaa ja mihin kanavapaketteihin TBS sisältyy.

Onko Spectrumilla TBS?

TBS on suosittu kanava, joten se on Spectrumissa ja kuuluu TV Select -pakettiin kansallisessa kanavavalikoimassa.

Spectrumilla on samat kanavat eri paketeissa eri alueilla, joten jos jollakin alueella on TBS TV Select -kanava, toisella alueella samassa paketissa ei välttämättä ole TBS:ää.

Ota yhteyttä Spectrumin asiakaspalveluun saadaksesi tietää, mitä pakettia alueellasi tarjotaan, johon TBS sisältyy, ja päivitä kyseiseen pakettiin, jos nykyisessä paketissasi ei ole TBS:ää.

Näiden pakettien hinnoittelu vaihtelee myös alueittain, joten pidä silmällä, mihin käytät rahaa ja mitä saat kanavapaketistasi.

TBS-kanava on saatavana sekä HD- että SD-kanavana, mutta saatavuus voi myös vaihdella eri alueilla, joten SD-kanava ei välttämättä ole saatavilla alueellasi.

Millä kanavalla TBS on?

Kun olet hankkinut kanavapaketin, johon TBS sisältyy, sinun on tiedettävä, millä kanavalla TBS on, jotta voit virittää sen ja aloittaa katselun.

TBS:n kanavanumero Spectrumilla on useimmilla alueilla joko 33 tai 733, joten kokeile molempia kanavia, jotta tiedät, kumpi on oikea sinulle.

Joillakin alueilla se ei välttämättä ole kumpikaan näistä kanavanumeroista, joten ota yhteyttä Spectrumiin saadaksesi tietää kanavan viimeisenä keinona, jos et löydä sitä.

Voit myös käyttää kanavaoppaan apua, ja koska TBS on sisällöltään yleisluontoisempi, et välttämättä löydä kanavaa lajittelemalla lajityypin mukaan.

Kokeile lajitella lajityypin mukaan joka tapauksessa, koska sen tiedetään näkyvän kanavaoppaassa kyseisessä kategoriassa.

Kun olet löytänyt kanavan, voit lisätä sen suosikkikanavien luetteloon kanavaoppaassa, jotta pääset kanavalle nopeammin ilman, että sinun tarvitsee muistaa TBS:n kanavanumeroa.

Miten striimata TBS verkossa?

TBS:llä on oma suoratoistopalvelunsa, joka sisältää myös TNT-kanavan sisältöä, ja voit suoratoistaa mitä tahansa näiden kanavien sisältöä, jos sinulla on aktiivinen Spectrum-tilaus.

Kirjaudu sisään Spectrum-tililläsi, kun TBS:n verkkosivusto tai sovellus pyytää sinua, jotta voit käyttää TBS:n tarjoamaa sisältöä täysimääräisesti.

Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille sekä useimmille älytelevisioalustoille, ja voit ladata ne laitteesi sovelluskaupasta.

Voit myös käyttää Spectrum TV -sovellusta, jonka avulla voit suoratoistaa kanavan suorana lähetyksenä ja kaikki Spectrumin kaapelikanavilla tarjottava tilattavissa oleva sisältö.

Myös TV-suoratoistopalvelut, kuten YouTube TV tai Hulu Live TV, tarjoavat TBS:n suoratoistopalveluja, mutta näiden kanavien katsominen edellyttää lisämaksua.

Suosittuja ohjelmia TBS:llä

TBS:llä on laaja valikoima ohjelmia ja elokuvia, joita kanavalla esitetään usein.

Jotkut ohjelmista, joita ihmiset katsovat kanavalla eniten, ovat:

 • Family Guy
 • Conan
 • Brooklyn Nine-Nine
 • Epäkäytännöllinen Joker
 • MLB TBS:llä ja muuta.

Jos haluat tietää, milloin näitä ohjelmia esitetään, tarkista aikataulu kanavaoppaasta ja aseta muistutus haluamallesi ohjelmalle, jos tarvitset muistutuksen, milloin niiden esittäminen alkaa.

Kanavat kuten TBS

TBS:llä on melko monta kilpailijaa, jotka tarjoavat monipuolisia ohjelmia, joten sinulla on suuri valikoima vaihtoehtoja, joita voit käyttää, jos TBS:n ohjelmat alkavat kyllästyttää.

Voit kokeilla muun muassa seuraavia kanavia:

 • Bravo
 • Vapaamuotoinen
 • FX
 • Adult Swim
 • AMC
 • USA Network ja muut.

Tarkista kanavapaketistasi, sisältyykö sinuun nämä kanavat, ja jos ei, päivitä pakettisi, jos haluat myös nämä kanavat.

Lopulliset ajatukset

TBS:llä ei ole paljon urheilukanavia, joten sinun on katsottava muualta, esimerkiksi NFL Networkin tai ESPN:n kaltaiselta urheilukanavalta.

Molemmat näistä kanavista ovat saatavilla Spectrumin kautta melko edulliseen hintaan.

Voit hyödyntää Spectrum On-demand -palvelua, jonka avulla voit suoratoistaa mitä tahansa TBS:n sisältöä millä tahansa Spectrum TV -sovelluksen kanssa yhteensopivalla laitteella.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Kalastus- ja ulkoilmakanavat Spectrumissa: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Mikä kanava on ABC Spectrumilla?: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Spectrum TV Essentials vs TV Stream: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Kuinka saada Newsmax Spectrumiin: Helppo opas
 • Miten ohittaa Spectrum Cable Box: Teimme tutkimuksen

Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin katsoa TBS:ää?

Voit katsoa TBS:ää useimmilla kaapelitelevisiopalvelujen tarjoajilla, ja se on saatavilla useimmissa niiden kanavapaketeissa.

Varmista, että tilaamasi paketti sisältää TBS:n.

Onko TBS paikallinen kanava?

Vaikka TBS sai alkunsa Atlantassa paikalliskanavana, TBS ei ole nykyään paikalliskanava.

Tarvitset kaapeli- tai satelliittitelevisioyhteyden TBS:n katsomiseen.

Onko TBS ilmainen Rokulla?

TBS on maksullinen kanava kaapeli- ja satelliittitelevisiossa.

Tämä tarkoittaa, että tarvitset maksullisen kaapeli- tai satelliittitelevisiotilauksen TBS:n katsomiseen.

Miten voin suoratoistaa TBS:ää ja TNT:tä?

Voit suoratoistaa TBS:ää ja TNT:tä tilauskohtaisella sovelluksella, kuten Spectrum TV:llä tai DIRECTV Streamilla, jos sinulla on aktiivinen kaapelitelevisiotilaus näihin palveluihin.

Voit myös käyttää YouTube TV:tä tai Hulu Live TV:tä, joista on maksettava kuukausimaksu.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.