Ovatko ADT-anturit yhteensopivia Ringin kanssa? Teemme syväsukelluksen

 Ovatko ADT-anturit yhteensopivia Ringin kanssa? Teemme syväsukelluksen

Michael Perez

Ringin turvajärjestelmät ovat yksi alan parhaista, ja harkitsin päivittämistä heidän järjestelmäänsä, mutta koska minulla oli jo ADT:n anturit, en halunnut hankkia uusia antureita Ringiltä.

Halusin tietää, ovatko vanhemmat ADT-anturini yhteensopivia uuden Ring-järjestelmän kanssa, johon aioin päivittää, joten päätin mennä verkkoon ja selvittää asian.

Tutustuin muutamiin käyttäjäfoorumeihin sekä ADT:n ja Ringin verkkosivuille, jotta sain selville niiden virallisen kannan yhteensopivuuteen, ja sain paljon tietoa.

Vain ADT:n langalliset anturit ovat yhteensopivia Ringin kanssa, ja sinun on käytettävä Retrofit-sarjaa liittääksesi anturit Ring-järjestelmään.

Ovatko ADT-anturit yhteensopivia Ringin kanssa?

ADT:n langattomat anturit ja Ring-hälytysjärjestelmä käyttävät Z-wavea, mutta se ei tarkoita, että ne voidaan liittää toisiinsa natiivisti kuten Ring-anturit.

Tämän tarkoituksena on saada sinut investoimaan Ring-tunnistinjärjestelmään ja vaihtamaan vanhempi hälytysjärjestelmäsi.

Kaikki ei kuitenkaan ole pelkkää tuhoa ja synkkyyttä: jos ADT-tunnistinjärjestelmäsi on johdotettu, se voidaan yhdistää Ring-hälytysjärjestelmään.

Ringillä on jälkiasennussarja, jonka avulla voit liittää minkä tahansa langallisen hälytysjärjestelmän, joka kodissasi jo on, mukaan lukien ADT:n langalliset anturijärjestelmät.

Voit hankkia jälkiasennussarjan ja yhdistää ADT-anturit Ring-hälytysjärjestelmään, mutta voit myös jättää sen hankkimatta ja käyttää molempia itsenäisesti.

Ring-hälytysjärjestelmä ei kuitenkaan toimi ADT Pulse -sovelluksen kanssa sen jälkeen, kun Amazon on ostanut Ringin, ja jälkiasennusratkaisu toimii vain ADT:n langallisille antureille, ei langattomille antureille.

Näet, miten voit liittää ADT:n langalliset anturit Ring-hälytysjärjestelmään Retrofit-sarjan avulla, miksi se kannattaa ja miten se parantaa kokemustasi Ring-hälytysjärjestelmästä.

Ring Alarm Retrofit Kitin käyttäminen Ringin ja ADT-antureiden yhdistämiseen.

Ring Alarm Retrofit Kit on ainoa tapa yhdistää langalliset ADT-anturit Ring-hälytysjärjestelmään, ja se on melko edistynyt DIY-projekti.

Tarvitset Ring Alarm- tai Alarm Pro -tukiaseman ennen kuin voit liittää ADT-anturit, jotka on asetettava etukäteen.

Suosittelen, että pyydät ammattilaista tekemään tämän puolestasi, koska siihen tarvitaan tietoa siitä, miten kotisi hälytysjärjestelmä on kytketty, ja koska se edellyttää, että työskentelet sähkön kanssa.

Jos sinulla ei ole kokemusta sähkön kanssa työskentelystä tai yleensäkään tee-se-itse-projekteista, suosittelen, että pyydät ammattilaista tekemään asennuksen puolestasi.

Ringin verkkosivustolla on kattavat ohjeet, joita voit seurata, mutta vain jos sinulla on tarvittavat DIY-taidot ja tietoa siitä, miten hälytysjärjestelmäsi on kytketty.

Kehän ja ADT:n yhdistämisen edut

Merkittävin etu Ring-hälytysjärjestelmän ja ADT-anturien yhdistämisessä on se, että sinun ei tarvitse käyttää mitään ylimääräistä rahaa antureihin, jotka kattavat koko talosi.

Jos sinulla on jo langallinen ADT-hälytysjärjestelmä, voit yksinkertaisesti päivittää sen yhdistämällä sen uuteen Ring-hälytysjärjestelmään.

Voit myös käyttää vanhoja laitteitasi uudelleen, jos ne toimivat edelleen hyvin eivätkä tarvitse uusimista, jolloin voit välttää talon kiertämisen ja hälytysten asettamisen jokaiselle vyöhykkeelle.

ADT-anturien yhdistäminen Ringin kanssa vie suuren osan asennusaikaa, sillä sinun tarvitsee vain asentaa jälkiasennussarja tukiaseman rinnalle, jotta hälytysjärjestelmäsi saadaan toimimaan.

Jos asennat jälkiasennussarjan itse, saat lisää DIY-kokemusta, jota voit hyödyntää, kun tällainen tilanne tulee eteen.

Yksinomaiset ominaisuudet, jotka menetät Ringin ja ADT:n yhdistämisen yhteydessä

Kun yhdistät langalliset ADT-anturit Ring-hälytysjärjestelmään, ADT-anturit toimivat kuten muutkin anturit ja lähettävät hälytyksiä puhelimeesi, kun ne aktivoituvat.

Kaikki ADT-antureiden lisäominaisuudet, kuten 24/7-valvonta tai ADT Pulse -sovelluksen ominaisuudet, eivät ole enää käytettävissä, koska käytät antureita nyt osana Ring-järjestelmää.

Sinun on käytettävä Ring-sovellusta, jotta voit seurata ja vastaanottaa hälytyksiäsi koskevia hälytyksiä.

Ring huolehtii myös 24/7-valvonnasta, joka saattaa poiketa ADT:n kanssa totutusta.

Kaikki automaatio, jonka olet ehkä luonut toimimaan kotisi kameroiden kanssa, lakkaa toimimasta, jos määrität ADT-anturit Ring-järjestelmään.

ADT:n kanssa yhteensopivat kolmannen osapuolen laitteet

ADT:llä on laaja luettelo kolmannen osapuolen laitteista, joita voidaan käyttää sen antureiden ja älykotijärjestelmien kanssa, kuten kaiuttimet, älykkäät avustajat, älyvalot ja paljon muuta.

ADT tukee tällä hetkellä muun muassa seuraavia kolmannen osapuolen palveluja ja sovelluksia:

 • Amazon Alexa
 • Google Assistant
 • IFTTT
 • Lutronin ja Philips Huen älyvalot.
 • Sonos-älykaiuttimet
 • iRobot-pölynimuri ja paljon muuta.

Nämä laitteet toimivat helposti, ja ne voidaan yhdistää ADT-järjestelmään, jotta älykäs kotisi saisi lisää sisältöä.

Voit esimerkiksi asettaa iRobot Roomban käynnistämään siivous- tai moppausjakson, kun palaat töistä ja avaat ulko-oven.

Ringin kanssa yhteensopivat kolmannen osapuolen laitteet

Kuten ADT:llä, myös Ringillä on laaja luettelo hälytys- ja älykotijärjestelmiensä kanssa yhteensopivista laitteista, ja voit hyödyntää yhteensopivuutta parantaaksesi älykotisi laatua.

Joitakin laitteita, jotka ovat tällä hetkellä yhteensopivia Ringin kanssa, ovat:

 • Schlage- ja Yale-älylukot
 • Philips Hue- ja Lifx-älylamput.
 • Wemo- ja Amazon-älypistokkeet.
 • Samsungin älytelevisiot
 • Amazon Echo ja Google Home -kaiuttimet ja paljon muuta.

Kaikki nämä voidaan helposti yhdistää Ring-älykotijärjestelmään sovelluksen avulla ja luoda automaatio, joka tekee kodistasi älykkäämmän.

Ota yhteyttä tukeen

Voit ottaa yhteyttä Ringin asiakaspalveluun, jos haluat lisäapua ADT:n langallisten antureiden asentamisessa Ring-hälytysjärjestelmään Retrofit-paketin avulla.

He voivat lähettää ammattilaisia tekemään asennuksen puolestasi, tai voit halutessasi ottaa yhteyttä myös paikalliseen hälytysasentajaan.

He tulevat paikalle ja huolehtivat kaikista yhteensopivuusongelmista ja yhdistävät ADT-anturit Ring-hälytysjärjestelmään.

Lopulliset ajatukset

Kun olet asentanut kaikki ADT-anturit, tarkista vielä kerran, että kaikki toimii normaalisti.

ADT-antureiden tiedetään laukeavan ilman syytä, mikä voi johtua siitä, miten ne on asennettu.

Siinä tapauksessa, että haluat mahdollisesti päivittää Ringin hälytysantureihin, sinun on poistettava ADT-hälytykset.

Jos haluat tehdä sen itse, voit tehdä sen itse tai pyytää ammattilaista poistamaan asennuksen.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • ADT-sovellus ei toimi: miten korjata minuuteissa
 • Rengashälytys juuttui matkapuhelimen varmuuskopiointiin: vianmääritys sekunneissa
 • Toimiiko Blink Ringin kanssa? [Selitetty]
 • Kuinka lopettaa ADT-hälytyksen piippaus? [Selitetty]
 • Ring-ovikello: Virta- ja jännitevaatimukset [selitetty]

Usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää ADT-laitteita Ringin kanssa?

Voit käyttää langallisia ADT-antureita vain Ring-hälytysjärjestelmän kanssa, jos käytät jälkiasennussarjaa.

Kaikkien muiden ADT-laitteiden tuki on poistettu, mukaan lukien niiden langattomat hälytysanturit.

Onko Ring yhtä turvallinen kuin ADT?

Ring ja ADT ovat vertailukelpoisia turvallisuuden osalta, ja ne tarjoavat lähes samantyyppisiä tuotteita.

Valinnan tekemisen pitäisi riippua siitä, mitä älykkäitä kodin laitteita sinulla jo on; jos sinulla on esimerkiksi jo Ring tai ADT, jatka sillä, mikä sinulla jo on.

Voinko lisätä antureita Ring Alarmiin?

Voit lisätä uusia antureita Ring Alarm -järjestelmään käyttämällä sovellusta ja synkronoimalla uudet anturit tukiasemaan.

Langalliset anturit on kytkettävä manuaalisesti, ja suosittelen, että teet sen ammattilaisella.

Hälyttääkö Ring poliisin?

Jos sinulla on Ringin 24/7-valvonta, Ring voi hälyttää paikalliset lainvalvontaviranomaiset, jos ne havaitsevat luvattoman henkilön, joka murtautuu sisään.

Voit myös itse soittaa hätänumeroon napauttamalla Ring-sovelluksen SOS-kuvaketta.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.