Verizonin tekstiviestit eivät mene läpi: miten korjata

 Verizonin tekstiviestit eivät mene läpi: miten korjata

Michael Perez

Viestisovellukset pitävät meidät yhteydessä toisiimme, sillä niiden avulla voimme jakaa kuvia, sijainteja, hymiöitä ja tekstejä perheemme ja ystäviemme kanssa.

Nykyinen Verizon-palvelusopimukseni tarjoaa edulliset hinnat viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen perheenjäsenille ja perheenjäseniltä, jotka myös käyttävät samaa palveluntarjoajaa (Verizon).

Haluan pitää perheeni ajan tasalla aina, kun matkustan pitkiä matkoja, ja lähetän heille usein tekstiviestejä, jotta he eivät hermostuisi työmatkalla.

Eräänä kauniina päivänä, kun olin tavalliseen tapaan ajamassa töihin, huomasin, että Verizon-laitteeni tekstiviestit eivät menneet perille, enkä saanut viestejä kotoa.

Minun piti tehdä tutkimusta selvittääkseni, mistä on kyse, ja kokosin tämän kattavan artikkelin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, mitä on tekeillä.

Voit korjata sen, että Verizonin tekstiviestit eivät mene perille käynnistämällä mobiililaitteesi uudelleen. Lisäksi voit päivittää verkkoa ottamalla lentokonetilan käyttöön ja poistamalla sen käytöstä.

Lisäksi tällaiset ongelmat johtuvat myös viesti- ja verkkoasetuksiin tehdyistä muutoksista. Palauttamalla asetukset oletusasetuksiin voit jatkaa Verizonin tekstiviestien saamista tavalliseen tapaan.

Jos olet joskus ollut tilanteessa, jossa sinun piti lähettää tekstiviesti, mutta se ei yksinkertaisesti mennyt perille, tämä artikkeli on sinulle.

Seuraavalla kerralla, jos joudut tällaiseen tilanteeseen, noudata alla olevia vianmääritysohjeita, joiden avulla voit ratkaista Verizon-matkapuhelimesi viesteihin liittyvät ongelmat.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja niksejä, joilla voit korjata Verizonin tekstiviestit, jotka eivät mene perille.

Käynnistä puhelin uudelleen

Helpoin ja perustavanlaatuisin vaihe sähköisen laitteen vianmäärityksessä on yksinkertaisesti sen uudelleenkäynnistäminen.

Uudelleenkäynnistys voi tehdä hyvää puhelimellesi, kun tyhjennät välimuistit ja ratkaiset laitteen pieniä vikoja, ja se voi myös auttaa puhelimen virrankatkaisussa.

Useimmissa tapauksissa tämän pitäisi ratkaista ongelmasi viestien lähettämisessä ja vastaanottamisessa Verizonin matkapuhelimissa.

Jos Verizon-tekstiviestit eivät vieläkään mene perille, jatka alla olevien vianmääritysohjeiden lukemista.

Ota lentokonetila käyttöön ja poista se käytöstä verkon päivittämiseksi

Nyt kun olet päivittänyt mobiililaitteesi, on aika päivittää verkko.

Matkapuhelimesi koostuu radiotaajuuselementeistä, kuten lähettimestä, vastaanottimesta ja signaalinkäsittelyyksiköistä, kuten modulaattoreista ja analogi-digitaalimuunnoksista.

Nämä komponentit ovat ratkaisevassa asemassa matkapuhelinverkon tunnistamisessa, jota käytetään viestien ja puhelujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Kun otat Verizon-puhelimen lentokonetilan käyttöön ja poistat sen käytöstä, nämä radiokomponentit päivittyvät, jolloin laite voi aloittaa verkon skannauksen uudelleen.

Jos olet matkustanut kauas kotoa ja haluat käyttää Verizon-puhelintasi esimerkiksi Meksikossa, tämä varmistaa, ettei puhelimesi radio yritä tavoittaa tornia, joka ei ole lähelläkään.

Tämä saattaa ratkaista verkon kuuluvuuteen liittyvät ongelmat, jolloin viestit menevät perille.

Tarkista ja muuta verkkoasetuksia manuaalisesti

Seuraava askel vianmäärityksessä on tarkistaa puhelimen asetukset, sillä on mahdollista, että joitakin näistä asetuksista on muutettu vahingossa.

Aloita tarkistamalla Verizon-puhelimesi verkkoasetukset. Siirry ensin matkapuhelimesi asetuksiin ja napauta verkkoasetukset.

Aseta sitten verkkoasetukset automaattiseen konfigurointiin, joka palauttaa oletusasetukset ja auttaa laitetta vastaanottamaan Verizonin verkko-päivitykset ajoissa.

Vaihtoehtoisesti voit myös yrittää palauttaa verkkoasetukset käyttämästäsi Verizon-laitteesta riippuen.

Tarkista viestiasetukset

Jonkun henkilön estäminen tietämättään voi myös olla syy siihen, että tekstiviestisi eivät mene perille. Suosittelen siis, että tarkistat viestiasetuksistasi, oletko estänyt ystäväsi.

Voit myös tarkistaa viestiasetukset noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Voit poistaa yhteystietojen eston selaimella ja kirjautua Verizon-tilillesi.
 • Siirry tilille ja siirry kohtaan "Oma suunnitelma", jonka jälkeen sinun on valittava vaihtoehto nimeltä "Estot".
 • Valitse haluamasi matkapuhelinnumero ja napsauta "Estää puhelut ja viestit".
 • Napsauta "Tällä hetkellä estetyt numerot" -osiossa "Poista" sen numeron kohdalla, jonka eston haluat poistaa.

Vastaavasti Verizonin palveluviestien eston poistamiseksi sinun tarvitsee vain palauttaa viestiasetukset oletusasetuksiin. Näin se tehdään.

 • Avaa viestikansio ja valitse kansiosta asetukset.
 • Paina valikkoa, ja sinua pyydetään valitsemaan "Palauta oletusasetukset".
 • Kun olet palauttanut sen, voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä kaikista palveluista.

Hallitse sovelluksen käyttöoikeuksia

Toinen syy lähettämättä jääneisiin tekstiviesteihin voi johtua siitä, että Verizon Messaging -sovellukselle ei ole annettu riittäviä käyttöoikeuksia.

Voit ratkaista tämän ongelman sallimalla Verizon Messaging -sovellusten käyttää yhteystietojasi, viestejäsi ja muita tärkeitä ominaisuuksia puhelimessasi.

Seuraavassa on ohjeita sovellusten käyttöoikeuksien hallintaan Verizon-laitteellasi.

 • Siirry laitteesi aloitusnäyttöön.
 • Siirry kohtaan "Asetukset" ja valitse "Sovellukset ja ilmoitukset".
 • Valitse "Lupienhallinta" ja napauta käytettävissä olevia oikeuksia, kuten kamera, yhteystiedot, tekstiviestit, ja ota oikeudet käyttöön napauttamalla "Salli".

Kun olet antanut viestisovellukselle luvan käyttää yhteystietojasi ja tekstiviestipalveluja, voit nyt lähettää ja vastaanottaa viestejä Verizon-laitteellasi.

Päivitä puhelimen laiteohjelmisto

Laitteesi voi myös toimia väärin, jos siinä on käytössä vanhempi ohjelmistoversio. Tämä voi aiheuttaa sen, että Verizon estää lähtevät viestisi, koska niitä ei enää tueta.

Voit tarkistaa matkapuhelimestasi, onko laitteeseesi tullut uusia päivityksiä; jos näin on, sinun on asennettava puhelimeesi uusin laiteohjelmisto/ohjelmisto.

Jos haluat tarkistaa päivitykset Verizonin laitteisiin, voit siirtyä Verizonin tukisivulle ja napsauttaa haluamaasi laitetta nähdäksesi mahdolliset päivitykset.

Jos löydät sellaisia, liitä täysin ladattu laite Wi-Fi-verkkoon ja aloita päivitysprosessi lataamalla uudempi ohjelmistoversio.

Tarkista SIM-kortti

Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen voi myös vaikeutua, jos olet asettanut SIM-kortin väärin.

SIM-kortin on myös otettava yhteys puhelinpiireihin oikein, jotta numerosi voidaan aktivoida ja käyttää matkapuhelinverkkoa.

Suosittelen, että poistat SIM-kortin ja asetat sen kunnolla takaisin paikalleen ennen laitteen käynnistämistä. Vielä parempi olisi, jos pyyhkäisit pölyt SIM-kortista ennen sen asettamista SIM-korttipaikkaan.

Ota yhteyttä tukeen

Jos tunnet tarvitsevasi ammattiapua, voit ottaa yhteyttä Verizonin asiakaspalvelutiimiin, joka auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Voit myös kävellä lähimpään Verizon-myymälään laitteesi kanssa ja pyytää asiakaspalvelijaa ratkaisemaan tämän ongelman puolestasi. Jos olet hämmentynyt Verizon-myymälän ja Verizonin valtuutetun jälleenmyyjän välillä, mene Verizon-myymälään, jotta saat paremman kokemuksen.

Viimeiset ajatukset Verizon Tekstiviestit eivät mene läpi

Muita syitä siihen, miksi tekstiviestit eivät mene läpi, voivat olla esimerkiksi viestisovelluksen vanhentuneet versiot, jotka aiheuttavat sovelluksen toimintahäiriöitä. Suosittelen viestien varmuuskopiointia varten Messages+-sovelluksen käyttöönottoa ja käyttöä.

Sinun on varmistettava, että viestisovellus päivitetään ajoissa, jotta vältät ongelmat tekstiviestien lähettämisessä ja vastaanottamisessa. Voit lukea Verizon-tekstiviestejäsi verkossa tarkistaaksesi, onko vireillä oleva päivitys syynä siihen, että tekstiviestit eivät mene läpi.

Samoin tallennustilan puute mobiililaitteessasi voi haitata Verizon-matkapuhelimesi viestintätoimintoja, koska puhelin tarvitsee tilaa saapuvien viestien tallentamiseen.

Lisäksi jos verkon kuuluvuus on heikko, puhelin ei ehkä pysty lähettämään tai vastaanottamaan viestejä.

Myös Verizonin huoltotyöt voivat keskeyttää viestisi tilapäisesti. Tällöin saat matkapuhelinoperaattoriltasi ilmoituksen, jossa mainitaan käyttökatkoksesta.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Kuinka lähettää tekstiviestejä eteenpäin Verizonissa: Täydellinen opas
 • Verizon Kaikki piirit ovat varattuja: Miten korjata ongelma?
 • Miten peruuttaa Verizon Puhelin vakuutus sekunneissa
 • Miten aktivoida vanha Verizon puhelin sekunnissa
 • Kuinka perustaa henkilökohtainen Hotspot Verizonissa sekunneissa

Usein kysytyt kysymykset

Voiko Verizon estää tekstiviestit?

Verizon voi estää tekstiviestisi, jos matkapuhelintililläsi ei ole riittävästi varoja. Tämä tehdään aktiivisten matkapuhelinpalvelujen katkaisemiseksi Verizonin puolelta.

Miten korjaan Verizon messengerin?

Jos sinulla on ongelmia Verizon messengerin kanssa, se voi johtua viestisovelluksen tukkeutumisesta. Voit tyhjentää ei-toivotut tekstiviestit vapauttaaksesi tilaa ja käynnistää laitteesi uudelleen, minkä pitäisi korjata Verizon messenger.

Miten aktivoin Verizon-viestit?

Voit kirjautua sisään "My Verizon" -osioon ja napsauttaa "Teksti verkossa", minkä jälkeen sinua pyydetään hyväksymään ehdot. Kun napsautat hyväksyntää, Verizon-viestisi ovat aktiivisia.

Voit myös aktivoida Verizonin palveluviestejä kirjautumalla sisään "My Verizon" -sivustolle ja siirtymällä "Estot"-sivulle ja tekemällä haluamasi muutokset.

Miten tarkistat tekstiviestit Verizonilla?

Voit tarkistaa tekstiviestisi Verizonissa kirjautumalla sisään "My Verizon" -osioon, siirtymällä kohtaan "Tili", napsauttamalla "Lisää" ja valitsemalla "Tekstiviestit verkossa".

Kun olet hyväksynyt ehdot, klikkaa haluamaasi keskustelua nähdäksesi viestit.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.