Voitko ohittaa Verizon Family Base?: Täydellinen opas

 Voitko ohittaa Verizon Family Base?: Täydellinen opas

Michael Perez

Teini-ikäisellä veljenpojallani on Verizon Family Base -sovellus (joka tunnetaan nykyään nimellä Verizon Smart Family), jonka veljeni oli asentanut, jotta hän voisi valvoa heidän internet- ja puhelinkäyttöään.

Hän inhosi rajoituksia, joten hän pyysi minulta apua, jotta hän pystyisi ohittamaan valvontalaitteet aina tarvittaessa.

Päätin vastahakoisesti auttaa häntä, jotta hän lakkaisi häiritsemästä minua, ja tutustuin Verizon Family Base -sovellukseen (joka tunnetaan nykyään nimellä Verizon Smart Family) netissä.

Verizonin Smart Family -sivustolla ei kerrottu paljonkaan, joten kävin myös muutamilla käyttäjäfoorumeilla katsomassa, miten muut käyttivät palvelua ja oliko olemassa keinoja sen ohittamiseen.

Useiden tuntien tutkimustyön jälkeen, johon kuului teknisten artikkeleiden ja foorumiviestien lukemista, sain selville melko paljon siitä, miten Verizonin lapsilukon valvontajärjestelmät toimivat.

Loin tämän artikkelin tämän tutkimuksen avulla, ja kun pääset tämän loppuun, tiedät, voitko ohittaa Verizon Family Base -palvelun.

Voit ohittaa Verizon Family Basen (joka tunnetaan nykyään nimellä Smart Family) käyttämällä VPN:ää tai poistamalla sovelluksen. Pysyvämpi ratkaisu on palauttaa puhelimesi tehdasasetukset.

Jatka lukemista saadaksesi selville, miten voit ohittaa lapsilukon, jos VPN ei tunnu toimivan.

Voitko ohittaa Verizon Smart Family -palvelun?

Verizon Smart Family (joka tunnettiin aiemmin nimellä Verizon Family Base) voidaan joissakin tapauksissa ohittaa, ja koska se on melko hyvin suunniteltu, toisin kuin useimmat vanhemman valvonnan ohjelmistot, sen ohittaminen voi olla hankalaa.

Ratkaisut riippuvat siitä, millainen laite sinulla on, sen ohjelmistokokoonpanosta ja myös siitä, mitä Smart Family -versiota käytetään puhelimen ohjaamiseen.

Älä siis ihmettele, jos mikään muu kuin ydinvaihtoehto, eli puhelimen tehdasasetusten palauttaminen, ei toimi.

Mutta jos olet onnekas, voit ohittaa sen yksinkertaisella VPN:llä tai DNS-muutoksella, joten suosittelen kokeilemaan kaikkea, mistä puhun, ainakin kerran ennen puhelimen nollaamista.

Kaikki vaiheet, joita käsittelen, ovat helppoja seurata, ja jos olet tehnyt kaiken oikein, voit onnistuneesti ohittaa Verizon Family Base -verkkopalvelun (joka tunnetaan nyt nimellä Verizon Smart Family).

Kokeile VPN:n käyttöä

VPN yhdistää puhelimesi virtuaaliseen yksityisverkkoon ja suojaa puhelimestasi lähetettävää dataa siltä, että sitä ei tutkittaisi sinne, minne se on menossa.

Jos puhelimesta lähetettävistä tiedoista ei voi nähdä, minne ne ovat menossa, lapsilukko-ohjelmiston voi olla vaikea estää pääsyä verkkosivustoille.

Suosittelen Windscribea tai ExpressVPN:ää, ja niillä on maksullinen taso, jolla voit käyttää mitä tahansa palvelinta maailmanlaajuisesti ilman datarajoitusta.

Heillä on myös ilmainen taso, jolla pääset käyttämään vain joitakin palvelimia ja jolla on datakatto, mutta jolla voit selata verkkoa ja katsella videoita luotettavasti.

Asenna VPN-sovellus puhelimeesi, ota se käyttöön ja käynnistä selain puhelimessasi.

Käy aiemmin estetyillä verkkosivustoilla nähdäksesi, toimiiko VPN; voit myös kokeilla aiemmin estettyjen sovellusten käyttöä.

Voit myös käyttää mukautettua DNS:ää asentamalla ja ottamalla käyttöön Cloudflaren 1.1.1.1.1, jonka löydät laitteesi sovelluskaupasta.

Asenna sovellus uudelleen

Joskus puhelimessasi saattaa olla Verizon Smart Family -sovellus (joka tunnettiin aiemmin nimellä Verizon Family Base), ja jos näin on, voit yrittää asentaa sovelluksen uudelleen.

Poista sovellus puhelimestasi ja asenna se uudelleen etsimällä se laitteesi sovelluskaupasta.

Voit halutessasi käynnistää sovelluksen, mutta älä kirjaudu sisään Verizon-tililläsi sovelluksessa.

Sisällönsuodattimet ja muut hallintatoiminnot aktivoituvat vain, jos kirjaudut sisään Verizon-tililläsi, joten pysy siis kirjautuneena ulos sovelluksesta.

Käytä julkista hotspotia

Verizon Smart Family (joka tunnettiin aiemmin nimellä Verizon Family Base) pystyy estämään Wi-Fi-yhteytesi, jos vanhempasi ovat asettaneet sen niin, että se estää Wi-Fi-yhteyden käytön tiettyinä vuorokauden aikoina.

Voit kiertää rajoituksen käyttämällä julkista Wi-Fi-hotspotia tai jopa pyytää naapuria, jos hän on tarpeeksi yhteistyöhaluinen.

Jos muodostat yhteyden Wi-Fi-yhteyspisteeseen, joka ei ole osa kotiverkkoasi, voit selata internetiä ja käyttää sovelluksia ilman, että lapsilukon rajoitukset tulevat voimaan.

Ole kuitenkin varovainen julkisessa Wi-Fi:ssä; älä napsauta satunnaisia linkkejä, joita saatat saada tekstiviestinä käyttäessäsi julkista Wi-Fi:tä.

Jos käytät naapurisi Wi-Fi-verkkoa, ole huomaavainen äläkä käytä kaikkea hänen dataansa; se ei ole sinun Wi-Fi-verkkosi, vaan naapurisi.

Päivämäärän ja kellonajan muuttaminen puhelimessa

Jotkin Smart Family -sovelluksen versiot käyttävät puhelimen kellonaikaa ja päivämäärää vanhempien asettamien rajoitusten noudattamiseen, joten on järkevää muuttaa puhelimen päivämäärää ja kellonaikaa.

Tämä ei toimi kaikille, mutta sitä kannattaa kokeilla, sillä sen muuttaminen takaisin ei vie paljon aikaa, jos se ei toimi.

Etsi asetuksista vaihtoehto päivämäärän ja kellonajan muuttamiseksi ja kytke ensin pois päältä asetus, joka asettaa päivämäärän ja kellonajan automaattisesti internetin avulla.

Aseta sitten päivämäärä ja kellonaika, jolloin puhelimen käyttöä ei ole rajoitettu; jos vanhempasi ovat esimerkiksi asettaneet puhelimen auki tai lukitsematta kello 18.00-21.00 väliseksi ajaksi, aseta kellonaika, joka sijoittuu tuon ajanjakson väliin.

Aseta kellonaika ja yritä käyttää sovelluksia tai verkkosivustoja, jotka ovat yleensä estettyinä kyseisenä aikana.

Puhelimen tehdasasetusten palauttaminen

Jos mikään muu ei tunnu toimivan, sinulla on vielä mahdollisuus palauttaa puhelimesi tehdasasetukset, jotta pääset eroon Verizon Smart Family -sovelluksesta (entinen Verizon Family Base).

Nollaaminen poistaa kaikki puhelimen tiedot ja kirjaa sinut ulos kaikista puhelimen tileistä, joten muista luoda varmuuskopio tarvitsemistasi tiedoista, ennen kuin jatkat.

Mene puhelimesi asetuksiin ja etsi tehdasasetusten palautusvaihtoehto; joissakin puhelimissa se saattaa löytyä suojausasetuksista, kun taas toisissa puhelimissa se saattaa olla merkitty nimellä reset.

Voit käyttää asetussovelluksen hakutoimintoa, jos sinulla on se, löytääksesi tehdasasetusten palautusvaihtoehdon.

Kun olet suorittanut puhelimen tehdasasetusten palautuksen, tarkista, onko puhelimen rajoitukset poistettu ja voitko käyttää puhelinta normaalisti.

Lopulliset ajatukset

Verizon Smart Family -sovelluksen (entinen Verizon Family Base) ohittaminen on melko hankalaa, koska se on suunniteltu sellaiseksi, mutta joissakin sovelluksen versioissa on haavoittuvuuksia, joita voi hyödyntää.

Vanhempasi saattavat saada hälytyksen, jos poistat sovelluksen puhelimestasi, joten ole varovainen, jos päätät tehdä niin.

Voit myös tunkeutua vanhempiesi puhelimiin ja poistaa sisällönsuodattimet käytöstä, mutta se on liian riskialtista, eikä se ole sen arvoista.

Voit myös pyytää vanhempia olemaan seuraamatta sinua koko ajan ja vakuuttaa heille, että käytät puhelintasi vastuullisesti, mutta se ei välttämättä toimi aina.

Saatat myös nauttia lukemisesta

  • Voitko käyttää Verizon Smart Familyä heidän tietämättään?
  • Verizon Kids Plan: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
  • Miten voin lukea tekstiviestejä toisesta puhelimesta Verizon-tililläni?
  • Verizonin suosikkiverkkotyyppi: Mikä sinun pitäisi valita?
  • Kuinka kauan AirTag-paristot kestävät? teimme tutkimuksen. .

Usein kysytyt kysymykset

Voitko käyttää Verizon Family Locatoria heidän tietämättään?

Verizon Family Locator on erinomainen työkalu, jolla voit seurata nuorempia perheenjäseniäsi, mutta et voi käyttää paikanninta heidän tietämättään.

Sen sijaan voit käyttää FamiSafen kaltaista perheen turvallisuussovellusta, jonka avulla voit seurata perheenjäsentesi liikkeitä reaaliajassa.

Kuinka tarkka Verizon Family Locator on?

Verizon Family Locator on niin tarkka kuin GPS-signaali, jonka kohdepuhelin voi antaa sovellukselle, joten se voi vaihdella puhelimen sijainnin mukaan.

Se on yleensä tarkka muutaman sadan metrin päähän asti, mutta olen myös nähnyt, että se on noin kilometrin verran väärässä.

Miten kytken Smart Familyn pois päältä?

Jos haluat poistaa Smart Family -sovelluksen käytöstä puhelimestasi, poista sovellus ja luo uusi Verizon-tili.

Lisää tilille uusi linja ja käytä sen sijaan kyseistä puhelinnumeroa, mutta muista, että sinun on maksettava puhelinlaskut joka kuukausi.

Voinko kytkeä lapseni iPhone Verizon -puhelimen datan pois päältä?

Verizon Smart Family -palvelun avulla voit kytkeä Wi-Fi- ja mobiilidatan pois käytöstä lapsesi puhelimessa.

Voit myös asettaa kellonajat, jolloin tekstiviestit, puhelut ja data on estetty tai rajoitettu.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.