Kuinka kauan Ring tallentaa videon? Lue tämä ennen tilaamista

 Kuinka kauan Ring tallentaa videon? Lue tämä ennen tilaamista

Michael Perez

Hankin Ring Video Doorbell -ovikellon pari kuukautta sitten, kun halusin tehdä kodistani älykkäämmän.

Vasta äskettäin ymmärsin, kuinka älykäs laite todella on ja kuinka paljon vaihtoehtoja sinulla on tehdä siitä älykkäämpi.

Porch Pirates iski, kun olin poissa töissä, ja vei yhden paketeistani suoraan kotioveltani.

Pahinta kaikessa on se, että näin sen tapahtuvan suorana lähetyksenä, koska Ring-ovikello teki tehtävänsä, mutta minulla ei ollut siitä myöhemmin todisteita, koska videota ei ollut tallennettu.

Ring Protect Planin 30 päivän kokeilujakso oli päättynyt, enkä ollut vielä hankkinut tilausta.

Sain sellaisen heti seuraavana päivänä, ja rehellisesti sanottuna 3 dollarin peruspaketti kuukaudessa on hyvin pieni hinta lisäominaisuuksista.

Näihin kuuluvat videotallenteet, joita voit käyttää todisteena. Kerroin tarkemmin siitä, kannattaako Ringin tilaus.

Ring tallentaa tallennettuja videoita Yhdysvalloissa jopa 60 päivän ajan laitteesta riippuen, ja EU:ssa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa Ring tallentaa tallennettuja videoita jopa 30 päivän ajan (voit valita lyhyemmän aikavälin). Videon tallentaminen edellyttää Ring-tilausta.

Kuinka kauan Ring tallentaa videon oletusarvoisesti

Ring-ovikellojen oletustallennusaika Yhdysvalloissa on siis 60 päivää, ja Euroopassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa oletustallennusaika on 30 päivää.

Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että tallennetut videot tallennetaan 60 tai 30 päivän ajaksi, riippuen siitä, missä olet, ennen kuin ne poistetaan ja tallennustila nollataan.

Kätevästi sinulla on kuitenkin mahdollisuus ladata tallentamasi videot myöhempää käyttöä varten, jos haluat tehdä niin.

Voit myös vapaasti asettaa lyhyemmän videon säilytysajan annetuista vaihtoehdoista, jotka ovat:

 • 1 päivä
 • 3 päivää
 • 7 päivää
 • 14 päivää
 • 21 päivää
 • 30 päivää
 • 60 päivää (vain Yhdysvalloissa)

Videon säilytysajan muuttaminen

Kuten aiemmin mainitsin, sinulla on mahdollisuus valita oletusarvoa lyhyempi videon tallennusaika, ja se on melko yksinkertainen prosessi;

Jos käytät Ring-sovellusta:

Kosketa "Dashboardin"> Control Center> Video Management> Video Storage Time> vasemmassa yläkulmassa olevia kolmea riviä> valitse yksi annetuista vaihtoehdoista.

Jos käytät kannettavaa tietokonetta tai PC:tä:

Kirjaudu Ring.com-sivustolle käyttämällä sähköpostitunnusta ja salasanaa, joita käytit rekisteröityessäsi Ringin mobiilisovelluksessa, ja valitse sitten Account> Control Center> Video Management> Video Storage Time> Valitse vaihtoehto.

Muista, että uutta asetusta sovelletaan vain videoihin, jotka on tallennettu sen jälkeen, kun olet soveltanut asetusta, jos muutat videon tallennusaikaa.

Pääsetkö käsiksi videoihisi ilman tilausta

Lyhyt vastaus on ei; et voi käyttää Ringin tallentamia videoita ilman voimassa olevaa tilausta.

Itse asiassa tallennetut videosi poistetaan heti, kun tilauksesi päättyy. Et voi myöskään tallentaa videoita ilman tilausta.

Jos sinulla on aktiivinen Ring protect -peruspakettitilaus, voit katsella, jakaa ja jopa ladata kaikki videosi tallennusaikana ennen niiden poistamista.

On järkevää uusia tilauksesi nopeasti, sillä kun tilauksesi päättyy ja uusit sen muutaman päivän kuluttua, kuten aiemmin mainittiin, menetät silti vanhat videosi, sillä ne on säädetty poistettaviksi tilauksen päättyessä tai sen päättyessä.

Miten Ring tallentaa videon

Ring tallentaa tallennetut videot lataamalla ne Ring Cloud Storage -palveluun, toisin kuin useimmat muut saman luokan tuotteet, jotka tallentavat videon paikallisesti itse laitteeseen.

Voit ihmetellä taikaa, joka tapahtuu kulissien takana, kun Ring toimii älykkäänä ovikellona, joka tarjoaa ylimääräistä ja kätevää turvallisuutta koteihisi.

Eli periaatteessa Ring-ovikellokamera alkaa tallentaa videokuvaa ja tallentaa sen, kun oven lähellä havaitaan liikettä tai kun ovikello soi.

Sitten se lähettää videon langattomasti WiFi-reitittimeesi ja lataa sen sieltä Ring Cloud Storageen.

Kuinka ladata videoita

Kuten aiemmin mainittiin, Ring antaa sinulle mahdollisuuden ladata videot ennen niiden poistamista, ja tallennustilasi nollautuu valitsemiesi aikavälien mukaan.

Voit ladata videoita tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen:

Mene tilillesi osoitteessa Ring.com ja napsauta "History" ja sitten "Manage Events".

Tässä näkyvät videot, jotka ovat katsottavissa ja ladattavissa. Valitse kaikki tallentamasi materiaalit ja napsauta "Lataa".

Voit ladata kerralla 20 videota. Lisäksi sinulla on mahdollisuus jakaa ne yksitellen ystävillesi ja eri sosiaalisiin medioihin.

Voit ladata videoita matkapuhelimella:

Mene tilillesi osoitteessa Ring.com ja napauta Dashboard-sivun valikkovaihtoehtoa (kolme riviä).

Napauta sitten "Historia", valitse video, jonka haluat ladata, ja napauta linkkiruudussa olevaa nuolikuvaketta.

Valitse, mistä haluat ladata videon, ja toimi kuten pyydetään.

Viimeiset ajatukset videon tallentamisesta Ringille

Muutama muistettava asia on se, että jos Ring-välinettä muutetaan tai nollataan, tietyn alueen oletustallennusaika on voimassa.

Sinun on muutettava se uudelleen, jos sinulla oli aiemmin eri asetus.

Lisäksi jos Ring-välineelle on määritetty videon tallennusaika, joka on 30 tai 60 päivän oletusarvoa pidempi, ja Ring Protect Plan -suojasuunnitelma hylätään, laite pysyy äskettäin valitun tallennusaika-asetuksen mukaisena.

Jos Rengassuojaussuunnitelma palautetaan, Videon säilytysaika säilyy aiemmassa asetuksessaan, ja se on palautettava takaisin haluamaasi videon säilytysaikaan.

Muuten, keskimääräinen Ring-video tallentaa vain noin 20-30 sekuntia, ja tämä riippuu siitä, kuinka kauan liikettä havaitaan tai milloin ovikello soi. Ainoastaan kiinteästi kytketyt Ring-kamerat voivat tallentaa jopa 60 sekunnin pituisia videoita.

Siinä on suunnilleen kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Ring-ovikelloista ja niiden videotallennusominaisuuksista.

Nyt kun tiedät kaiken tämän, voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen Ring Protect Planin hankkimisesta.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Ring-ovikello ei mene livenä: Vianmääritysohjeet
 • Ring Doorbell Live View ei toimi: Miten korjata
 • Ring-ovikello ei ole yhteydessä Wi-Fi-yhteyteen: Miten korjata se?
 • Onko Ring ovikello vedenpitävä? Aika testata

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos en tilaa Ringiä?

Ilman tilausta saat vain live-videokuvaa, liiketunnistushälytyksiä sekä Ring-sovelluksen ja kameran välisen keskusteluyhteyden.

Voiko Ring Doorbellillä nauhoittaa ilman tilausta?

Teknisesti voit tehdä sen tallentamalla puhelimen näytön, mutta se on tehtävä manuaalisesti, eikä se välttämättä onnistu aina, kun haluat.

Tallentavatko Ringin ovikellot aina?

Ei, ne tallentavat vain, kun liikettä havaitaan ja sinulla on aktiivinen Ring Protection Plan.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.