Onko Vizio-televisioissa kuulokeliitäntä? Miten se liitetään ilman sitä?

 Onko Vizio-televisioissa kuulokeliitäntä? Miten se liitetään ilman sitä?

Michael Perez

Vanhemmassa televisiossa, jota olin käyttänyt, oli kuulokeliitäntä, jota käytin pienen kaiutinjärjestelmän ja joskus kuulokkeiden liittämiseen, joten mietin, oliko uudessa Vizio-televisiossa, jonka hankkimista ajattelin, myös kuulokeliitäntä.

Jos siinä ei olisi sellaista, minun olisi etsittävä vaihtoehtoja, joten menin internetiin, josta tiesin saavani lisätietoja.

Luettuani useita tunteja sivuja teknisiä artikkeleita ja ymmärrettyäni muiden ihmisten kokemuksia käyttäjäfoorumien viesteistä sain selville, oliko Vizio-televisioissa kuulokeliitännät.

Toivottavasti tämän artikkelin lukemisen jälkeen olet päässyt eroon kaikista epäilyksistä, joita sinulla on kuulokeliitäntöjen ja Vizio-televisioiden suhteen.

Joissakin Vizio-televisioissa on kuulokeliitäntä, joten tarkista television takaosasta tai teknisistä tiedoista, että siinä on kuulokeliitäntä. Muussa tapauksessa voit käyttää sovitinta 3,5 mm:n liitäntää varten.

Jatka lukemista, jotta tiedät, mitä voit tehdä, jos Vizio-televisiossasi ei ole kuulokeliitäntää, ja mitä sovittimia voit käyttää.

Onko Vizio-televisioissa kuulokeliitännät?

Joissakin uusissa tai viimeaikaisissa Vizio-televisioissa ei ole 3,5 mm:n kuulokeliitäntää, johon voit liittää kuulokkeet, koska useimmat ihmiset, jotka käyttävät näitä televisioita, eivät käytä liitintä.

Sen sijaan he käyttävät mieluummin digitaalista äänilähtöä tai HDMI eARC -liitäntää äänijärjestelmissään, ei vain siksi, että se on kaiuttimien standardi, vaan myös siksi, että näillä liittimillä voidaan siirtää entistä tarkempaa ääntä ja, jos käytät HDMI-liitäntää, hallita myös television äänenvoimakkuutta.

Tämän vuoksi Vizio ei ole sisällyttänyt 3,5 mm:n liitintä, jota etsit joissakin televisioissa.

Onneksi tämä ei ole loppu, jos yrität liittää langalliset kuulokkeet Vizio-televisioon, sillä voit käyttää vielä pari muuta menetelmää.

Kuulokkeiden liittäminen Vizio-televisioon

Joissakin vanhemmissa ja uudemmissa Vizio-televisioissa on 3,5 mm:n liitin, joten tarkista television sivuilta tai läheltä sisääntuloja varmistaaksesi, varsinkin jos olet ostanut television muutama vuosi sitten.

Sovittimet ovat ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, jos televisiossasi ei ole 3,5 mm:n liitäntää, ja kuten arvata saattaa, joillakin sovittimilla voit tehdä juuri niin.

Niiden avulla voit liittää 3,5 mm:n liitännän mihin tahansa televisioon, jossa on analogiset tai digitaaliset ääniportit, ja kuulla television äänen kuulokkeissasi.

Nämä sovittimet eivät kuitenkaan paranna äänenlaatua, joka riippuu edelleen pääasiassa siitä, mitä kuulokkeita käytät.

RCA-sovittimien käyttö

Joissakin Vizio-televisioissa on takana analogiset äänilähtöportit tai jopa 3,5 mm:n kuulokeliitännät, joita voit käyttää kuulokkeiden liittämiseen.

Jos kyseessä on jälkimmäinen, kytke kaapeli, mutta jos kyseessä on edellinen, sinun on hankittava Y-liitin, joka muuntaa RCA-analogisen äänen standardin mukaiseksi, jota useimmat langalliset kuulokkeet käyttävät.

Suosittelen Ksmilen Y-liitäntäadapteria, joka on tarpeeksi pitkä, jotta se voi tulla ulos television takaosasta, jolloin itse liitin on käytettävissä.

Kytke RCA-kaapelit televisioon ja liitä sitten kuulokkeet sovittimen toiseen päähän.

Aloita soittaminen televisiosta nähdäksesi, onko se havainnut kuulokkeet.

Digitaalisten audiosovittimien käyttö

Kuten analogiset äänilähtöliitännät, useimmissa Vizio-televisioissa on myös digitaaliset äänilähtöliitännät, ja jos haluat käyttää niitä kuulokkeissa, tarvitset digitaali-analogiamuunninta.

Tämä olisi tilaa vievämpi kuin analogisen äänen sovitin, koska se edellyttää signaalin muuntamista analogiseksi, jotta kuulokkeet voivat käyttää sitä.

Suosittelen AMALINKin Digital to Analog Audio Converter -muunninta, joka voi ottaa vastaan Toslink- ja koaksiaalisia digitaalisia äänituloja.

Laitteeseen on kytkettävä virta, joten kytke ensin laitteeseen virta ja sitten televisio sovittimen digitaaliseen porttiin.

Kytke tämän jälkeen kuulokkeet sovittimen 3,5 mm:n liitäntään ja aloita sisällön toistaminen televisiossa, jotta näet, toimiiko sovitin.

Lopulliset ajatukset

Vizio-televisioissa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, mutta useimmat ihmiset eivät käytä 3,5 mm:n kuulokeliitäntää, ja he suosivat joko HDMI:tä tai digitaalista ääntä vanhemmissa järjestelmissä.

Näiden sovittimien käyttäminen on siisti tapa kiertää ne, mutta sinun ei pidä odottaa, että niiden äänenlaatu vastaa muiden näitä liitäntöjä käyttävien oheislaitteiden äänenlaatua.

Audioasennuksen vahvistimen ja kaiuttimien laitteistokokoonpano on paljon hienostuneempi ja fyysisesti suurempi kuin tavallisen kuulokeohjaimen.

Ellei sinulla ole tarpeeksi pitkää kuulokekaapelia, olisi vaikeaa istua suuren televisioruudun lähellä pitkiä aikoja.

Saatat myös nauttia lukemisesta

  • Kuka valmistaa Vizio-televisioita? Ovatko ne hyviä?
  • Vizio Soundbar ei toimi: Kuinka korjata sekunnissa
  • Vizio TV ei signaalia: korjaa vaivattomasti muutamassa minuutissa
  • Miten saada Spectrum-sovellus Vizio Smart TV: selitetty
  • Kuinka ladata sovelluksia Vizio TV:ssä ilman V-painiketta: helppo opas

Usein kysytyt kysymykset

Voiko Vizio TV:hen liittää kuulokkeet?

Voit liittää langalliset kuulokkeet Vizio-televisioon joko käyttämällä sisäänrakennettua 3,5 mm:n kuulokeliitäntää tai käyttämällä sovitinta television tukemiin portteihin.

Bluetooth-kuulokkeet eivät tule kysymykseen, koska Vizio-televisioissa on vain Bluetooth Low Energy, joten ne voivat muodostaa yhteyden puhelimeen tai sen kaukosäätimeen.

Onko Vizio-televisiossani äänilähtö?

Useimmissa Vizio-televisioissa on kolme äänilähtöä: digitaalinen ääni, HDMI eARC ja analoginen ääni.

Tarkista äänentoistojärjestelmäsi ja varmista, että se tukee jotakin näistä tuloista, jotta voit liittää sen Vizio TV:hen.

Onko Vizio TV:ssä Spotify?

Vizio-televisioiden Spotify-sovellus on ladattavissa television sovelluskaupasta.

Käynnistä sovelluskauppa painamalla kaukosäätimen V-näppäintä.

Missä on Vizio TV:n äänilähtö?

TV:n äänilähtö löytyy television takapuolelta yhdessä HDMI-porttien kanssa.

Määritä nämä äänilähdöt menemällä television ääniasetuksiin.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.