Onko IHOPissa wi-fi?

 Onko IHOPissa wi-fi?

Michael Perez

Käyn paikallisessa IHOPissa hakemassa aamiaista ennen töihin lähtöä, ja yritän tehdä töitä aikaisin, kun odotan tilaustani.

Käytän yleensä puhelintani hotspotina, mutta puhelimeni käyttäminen hotspotina julkisella alueella ei ollut turvallista, joten yritin miettiä vaihtoehtoja.

Mietin, tarjoaako IHOP ilmaisen Wi-Fi:n, joten menin tiskille kysymään Wi-Fi-salasanaa, jos heillä olisi sellainen.

Henkilö tiskillä oli melko avulias ja antoi minulle Wi-Fi-salasanan.

Mutta hän kertoi minulle, että näin ei olisi kaikissa IHOP-ravintoloissa.

Huomasin, että jokaisessa IHOPissa ei ole ilmaista Wi-Fi-yhteyttä, joten menin nettiin selvittämään, onko näin.

Kaiken netistä löytämäni tiedon perusteella päätin kirjoittaa tämän artikkelin, jotta tämä aihe saataisiin loppumaan ja jotta voisimme auttaa sinua selvittämään asian, jos olet joskus miettinyt asiaa.

Joissakin IHOP-ravintoloissa on ilmainen Wi-Fi, jota voit käyttää, mutta kysy tiskillä olevalta henkilöltä varmistaaksesi asian.

Lue, miksi ketjuravintoloissa ja -kahviloissa on ilmainen Wi-Fi ja katso luettelo suosituista ketjuista, joissa on ilmainen Wi-Fi.

Onko IHOPissa Wi-Fi?

Kuten kaikki ketjuravintolat kaikkialla Yhdysvalloissa, IHOP tarjoaa Wi-Fi-yhteyttä, jota voit käyttää ravintolassa ollessasi.

Kaikissa toimipaikoissa ei kuitenkaan ole Wi-Fi-yhteyttä, sillä 99 prosenttia IHOPin myymälöistä on franchising-periaatteella toimivia, mikä tarkoittaa, että IHOP ei omista rakennusta ja hoida palkanlaskentaa, vaan yksittäinen yksityinen omistaja tai omistajaryhmä tekee sen puolestaan.

Franchising-yrityksen omistaja voi siis ottaa Wi-Fi-yhteyden käyttöön ravintolassaan.

IHOP:lla ei ole yhtenäistä käytäntöä Wi-Fi-yhteyden käytöstä franchising-yritysmyymälöissään, joten se voi vaihdella myymäläkohtaisesti.

Jos IHOP päättää, että se haluaa sinun pysyvän tuottavana ja pysyvän pidempään ja vierailevan pidempään heidän yrityksessään, sillä on julkinen Wi-Fi-yhteys, jota voit käyttää.

Onko sen käyttö ilmaista?

Tyypillisesti kaikki julkisten paikkojen Wi-Fi-hotspotit ovat ilmaisia käyttää, varsinkin jos kyseessä on IHOPin kaltainen ravintola.

Mitä kauemmin he pitävät sinut myymälässä, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on käyttää enemmän rahaa.

Saatat tuntea tarvetta pysyä töissä vähän pidempään, ja saatat tilata taas jotain, kuten kahvia tylsyyden poistamiseksi.

Tämän vuoksi ketjuravintoloilla ja kahviloilla on varaa käyttää ilmaista Wi-Fi:tä, koska ne voivat korvata sen rahan, jonka ne mahdollisesti menettävät ilmaisella Wi-Fi:llä, koska sinä todennäköisesti kulutat enemmän rahaa kaupassa.

Kaupoilla on tietysti kovat rajoitukset sille, kuinka paljon dataa näissä Wi-Fi-verkoissa voi käyttää, jotta estetään väärinkäyttö, mutta ilmaisen Wi-Fi-verkon väärinkäyttäjät eivät kuitenkaan ole kaupan kohdeasiakkaita.

Jotkin kaupat ohjaavat sinut oman verkkosivustonsa kautta, kun muodostat yhteyden myymälän ilmaiseen Wi-Fi-yhteyteen.

Näin kaupat voivat seurata internetin käyttöäsi ja tarjota henkilökohtaisia mainoksia, jotka perustuvat selaustottumuksiisi kyseisellä Wi-Fi-yhteydellä.

Onko se hyvä?

Vaikka ilmainen Wi-Fi on melko kätevä, olisi liian kaukaa haettua ajatella, että niiden tarjoamat nopeudet olisivat yhtä hyviä kuin kotisi Wi-Fi.

Koska yhteyden muodostaminen ja käyttäminen on ilmaista, kaupoilla on oltava kohtuulliset rajoitukset käytettävälle datamäärälle ja tarjotuille nopeuksille.

Wi-Fi-yhteys, jota voit käyttää, on rajoitettu muutamaan gigatavuun, ja se voi olla hitaampi kuin keskimääräinen internet-yhteys, ehkä jopa vain 1 Mbps.

Se riittää normaaliin selaamiseen ja muihin kevyisiin tehtäviin, kuten verkkodokumentin työstämiseen tai verkkokuvankäsittelyohjelman käyttämiseen.

Kaikki kaistanleveyttä vaativa käyttö, kuten elokuvan suoratoisto Netflixissä tai suuren tiedoston lataaminen, on poissa kuvasta.

Joko datakatto astuisi voimaan ja sinut poistettaisiin verkosta, tai nopeudet olisivat niin hitaita, että pysähtyisit itseksesi.

Näin kaupat säästävät paljon rahaa ilmaisesta Wi-Fi:stä ja pitävät samalla asiakkaat, jotka ne haluavat pitää pidempään kaupassaan.

Tämä on suunnattu pääasiassa toimistotyöntekijöille, ja IHOP:n tapauksessa ihmisille, jotka haluavat syödä nopeasti ennen töihin lähtöä.

Miksi ketjut ovat vastahakoisia tarjoamaan ilmaista Wi-Fi:tä

Eräät ketjut olivat tehneet jonkin aikaa sitten tutkimusta ja selvittäneet ilmaisen Wi-Fi:n vaikutuksen niiden myyntiin.

He olivat tulleet siihen tulokseen, että vaikka ihmiset istuvat kaupassa pidempään ja käyvät siellä useammin, rahankäyttöaste on melko alhainen.

Varsinkin kun verrataan uusien asiakkaiden rahankäyttöä.

Helpoin tapa ymmärtää tämä on esimerkki.

Jos yksi henkilö istuu pöydän ääressä kaksi tuntia ja tilaa 5 dollarin kahvin 30-45 minuutin välein, kun hän tekee työtään.

Heidän lähdettyään summa on noin 20 dollaria.

Mutta jos tämä henkilö lähtee ensimmäisen kahvin jälkeen ja joku toinen tulee sisään ja tilaa jotakin runsaampaa, myymälän tienestit kasvavat.

Ilmaisen Wi-Fi:n idea perustui toiveajatteluun siitä, että asiakkaat käyttäisivät enemmän rahaa, mutta kun ketjut ovat tarkastelleet järjestelmää lähemmin, jotkut ovat ymmärtäneet, että on kannattavampaa pöytää kohden, jos asiakkaat eivät viivy liian kauan.

Tästä syystä ketjuliikkeiden uusilla franchising-yrittäjillä ei välttämättä ole Wi-Fi-yhteyttä toimipaikoissaan.

Muut ketjut, joissa on ilmainen Wi-Fi

IHOP ei ole ainoa ketju, joka tarjoaa ilmaista Wi-Fi:tä, ja joissakin näistä ketjuista on tarjolla nopeampia nopeuksia.

Kahvilat, pikaruokaravintolat ja tavalliset ruokaravintolat tarjoavat kaikki ilmaista Wi-Fi-yhteyttä, ja olen listannut alla muutamia suosituimpia niistä:

  • Arby's (joissakin paikoissa)
  • Starbucks (yhteistyössä Google Fiberin kanssa)
  • Tim Horton's
  • Wendy's
  • Chick-fil-A
  • Subway (joissakin paikoissa)

Nämä ovat vain joitakin ketjumerkkejä, mutta ilmaista Wi-Fi-yhteyttä tarjoavat muutkin kuin ketjut.

Paikallisessa ravintolassa tai kahvilassa on Wi-Fi, mutta se ei useimmiten ole auki, ja tarvitset salasanan.

Helpoin tapa on kysyä tiskillä olevalta henkilöltä ilmaisen Wi-Fi:n salasana.

Lopulliset ajatukset

Ilmainen Wi-Fi on aina tervetullut kaikkialle, mutta muista, että kyseessä ovat julkiset verkot, joita kuka tahansa voi käyttää.

Tämä tarkoittaa sitä, että julkisessa Wi-Fi-verkossa on helposti piilotettuja haittaohjelmia, jotka saattavat haluta päästä laitteeseesi käsiksi.

Paras tapa turvata itsesi julkisessa verkossa on mennä laitteesi Wi-Fi-asetuksiin ja asettaa Wi-Fi-verkko julkiseksi.

Puhelin estää automaattisesti kaikki yritykset käyttää laitettasi ilman lupaa, joita muut Wi-Fi-verkon laitteet yrittävät tehdä.

Saatat myös nauttia lukemisesta

  • Starbucks Wi-Fi ei toimi: miten korjata minuuteissa
  • Onko Barnes And Noblessa Wi-Fi? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää?
  • Mikä on Motel 6:n Wi-Fi-salasana?
  • Miksi Wi-Fi-signaalini on yhtäkkiä heikko?

Usein kysytyt kysymykset

Miten löydän ilmaisen Wi-Fi:n?

Suurissa kauppaketjuissa, kuten Walmartissa ja Targetissa, on ilmainen Wi-Fi.

Kahvilat ja ravintolat ovat myös hyviä paikkoja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden löytämiseen.

Joillakin Internet-palveluntarjoajilla, kuten Xfinityllä, on julkisia hotspotteja, joita voit käyttää, jos sinulla on Xfinity Wireless.

Mikä on halvin tapa saada Wi-Fi kotiin?

Halvin tapa saada Wi-Fi kotiin on tilata WOW! Internetin halpa internetsopimus.

Saat heiltä myös Wi-Fi-reitittimen, jonka avulla voit käyttää Wi-Fi-verkkoa kotona.

Onko CVS:ssä ilmainen Wi-Fi?

Vuodesta 2021 lähtien CVS ei tarjoa ilmaista Wi-Fi-yhteyttä turvallisuushuolien vuoksi.

Kuinka paljon Wi-Fi maksaa kuukaudessa?

Perusinternetpaketti, jossa on Wi-Fi-reititin, voi maksaa noin 50-60 dollaria kuukaudessa.

Kalliimmilla paketeilla saat nopeammat nopeudet ja suuremmat datarajat.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.