Verizonin ulkomaanpuhelumaksut

 Verizonin ulkomaanpuhelumaksut

Michael Perez

Minun on viime aikoina soitettava usein ulkomaanpuheluita, koska veljeni on tällä hetkellä ulkomailla, ja hän halusi puhua jonkun kanssa kotona, ainakin puhelimitse.

Minulla oli Verizon-puhelinliittymä, mutta en tiennyt ulkomaanpuhelujen maksuista, koska olin siihen asti käyttänyt Skypeä.

Saadakseni lisätietoja Verizonin ulkomaanpuhelujen maksuista päätin tutustua Verizonin verkkosivuihin ja muutamiin käyttäjäfoorumeihin, jotta saisin selville, miltä nämä maksut näyttivät Verizonilla jo soitettujen ulkomaanpuhelujen osalta.

Luettuani Verizonin mainosmateriaalia ja foorumiviestejä, joissa selitettiin, miten ulkomaanpuheluista veloitetaan.

Loin tämän artikkelin tämän tutkimuksen avulla, ja sen pitäisi auttaa sinua saamaan selville, mitkä ovat ulkomaanpuhelujen maksut ja paljon muuta.

Verizon voi veloittaa 10 sentistä 3 dollariin minuutilta, kun soitat ulkomaille, mutta voit myös hankkia erillisiä ulkomaanpuheluja, jos olet menossa ulkomaille tai soitat ulkomaille.

Jatka lukemista, niin saat selville, kuinka paljon Verizon perii maksuja kustakin maasta ja miten voit soittaa ulkomaille ilmaiseksi.

Miten kansainväliset puhelut toimivat Verizonilla?

Verizonilla on kaksi eri tasoa, jotka eroavat toisistaan sen mukaan, kuinka usein soitat ulkomaille.

Jos soitat kansainvälisiä puheluita silloin tällöin, on olemassa vakiomääräinen minuuttihinta kullekin maalle, johon soitat, ja jos soitat kansainvälisiä puheluita jatkuvasti, on olemassa kansainvälisiä puhelusopimuksia, joihin voit liittyä.

Kansainvälisiä puheluita koskevia sääntöjä ei sovelleta, jos soitat Meksikoon ja Kanadaan, ja voit käyttää kotimaan puhe-, tekstiviesti- ja datarajoituksiasi, jotka sinulla on Yhdysvalloissa.

Et ehkä saa yhteyttä kaikkien maiden numeroihin, mutta voit käyttää puhelukorttia, jos tavallinen puhelu ei toimi.

Useimmissa Verizonin rajoittamattomissa liittymissä on International Services Lite -palvelu, jonka avulla voit ottaa yhteyttä kaikkiin maihin lukuun ottamatta muutamia harvoja maita, jotka on lueteltu alla:

Katso myös: Mikä kanava on Animal Planet on DIRECTV? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Angola
 • Azerbaidžan
 • Kongon tasavalta
 • Ascensionin saari
 • Kongon demokraattinen tasavalta
 • Djibouti
 • Itä-Timor
 • Viro
 • Gambia
 • Guinea
 • Latvia
 • Liberia
 • Liettua
 • Malediivit
 • Mayotte
 • Senegal
 • Sierra Leone
 • St. Helena.

Jos haluat soittaa puheluita näihin maihin tai soittaa Yhdysvaltoihin muusta kansainvälisestä sijainnista kuin Meksikosta tai Kanadasta, sinun on lisättävä tilillesi kansainväliset palvelut käyttöön.

Ota yhteyttä Verizoniin tai kirjaudu tilillesi lisätäksesi tilillesi kansainväliset puhelut.

Maailmanlaajuiset puheluhinnat maittain

Ulkomaille soittaminen voi olla melko halpaa tai hieman kalliimpaa riippuen siitä, minne soitat.

Kaiken kaikkiaan hinnat ovat melko edullisia, ja useimmat niistä ovat alle 50 senttiä minuutilta.

Myös lankapuhelujen ja matkapuhelujen hinnat eroavat toisistaan, ja jälkimmäiset ovat halvempia.

Alla on lähes täydellinen luettelo maista ja niiden puheluhinnoista Verizonin lankapuhelimiin ja matkapuhelimiin.

Maa Puhelut lankapuhelimeen (per minuutti) Puhelut matkapuhelimiin (per minuutti)
Albania $0.18 $0.33
Argentiina $0.19 $0.34
Australia $0.1 $0.27
Itävalta $0.1 $0.3
Belgia $0.1 $0.3
Brasilia $0.17 $0.34
Chile $0.19 $0.35
Kiina $0.15 $0.17
Tanska $0.1 $0.27
Ranska $0.1 $0.29
Saksa $0.1 $0.29
Kreikka $0.03 $0.05
Honduras $0.25 $0.27
Intia $0.28 $0.29
Israel $0.1 $0.17
Italia $0.1 $0.31
Japani $0.03 $0.1
Alankomaat $0.1 $0.31
Uusi-Seelanti $0.1 $0.33
Norja $0.1 $0.27
Filippiinit $0.05 $0.17
Puola $0.2 $0.37
Portugali $0.1 $0.3
Venäjä $0.2 $0.25
Saudi-Arabia $0.48 $0.53
Singapore $0.13 $0.14
Etelä-Korea $0.03 $0.04
Espanja $0.03 $0.05
Ruotsi $0.1 $0.29
Sveitsi $0.03 $0.11
Taiwan $0.09 $0.15
Yhdistynyt kuningaskunta $0.08 $0.29

Tämä ei ole missään nimessä tyhjentävä luettelo, vaan voit tutustua koko luetteloon Verizonin ulkomaanpuhelujen hinnat -sivulla.

Näitä maksuja peritään, jos tililläsi on aktiivinen Call the World -ohjelma ja 500 ilmaisen minuutin käyttöaika päättyy.

Miksi Verizon veloittaa ulkomaanpuheluista?

Ulkomaanpuhelut edellyttävät, että puhelinoperaattorit muodostavat yhteyden kansainvälisiin puhelinverkkoihin, mikä voi tulla kalliiksi välimatkan ja ulkomailla toimivien operaattoreiden kanssa allekirjoitettavien lisenssimaksujen ja sopimusten vuoksi.

Puhelun ohjaaminen muihin maihin on myös monimutkaista, mutta kansainvälisiin puheluihin ei myöskään soita kovin moni, mikä nostaa hintoja entisestään.

Katso myös: HDMI MHL vs. HDMI ARC: selitetty

Uudemmat kansainväliset liittymät antavat sinulle enemmän ilmaisia minuutteja, mikä voi kattaa suuren osan puheluista, mutta se ei välttämättä riitä, jos soitat paljon ulkomaille.

Kansainvälisten matkapuhelinliittymien lisäksi heillä on myös Fios Digital Voice -palvelu, jonka avulla voit soittaa ulkomaille.

Tarjolla on kaksi suunnitelmaa, joista toinen tarjoaa 500 minuuttia ja toinen 300 minuuttia, joista ensimmäinen on jälkimmäistä kalliimpi.

Voit soittaa ulkomaille Verizonin kautta joko matkapuhelimella tai Fios Digital Voice -palvelulla, sillä hinnat ovat lähes samat molemmissa tapauksissa.

Voinko käyttää Verizon-puhelintani ulkomailla?

Useimmat ihmiset joutuvat soittamaan ulkomaanpuheluita ulkomailla matkustaessaan, minkä vuoksi Verizon antaa sinulle mahdollisuuden käyttää lyhytaikaisia kansainvälisiä paketteja, jotka sopivat matkasuunnitelmaasi, olipa kyseessä mikä tahansa kohde ympäri maailmaa.

Lähes kaikkia Verizonin laitteita voi käyttää ulkomailla, ja sinun tarvitsee vain kytkeä laitteen asetuksista päälle Voice and Data Roaming.

Kun olet ottanut asetuksen käyttöön ja lisännyt tilillesi kansainvälisen liittymän, voit ottaa puhelimesi mukaan ulkomaille.

Voit myös hankkia oman kansainvälisen liittymän tai kansainvälisen lisäliittymän, jos haluat soittaa Yhdysvaltoihin.

Et tarvitse kansainvälistä liittymää, jos haluat soittaa Kanadaan tai Meksikoon tai sieltä pois useimmissa Verizonin liittymissä, mutta tarkista liittymästäsi, ovatko puhelut näihin maihin tai näistä maista ilmaisia.

Siirtyminen kansainvälisiin puheluihin tapahtuu automaattisesti, kun puhelimesi siirtyy pois Yhdysvaltojen verkosta, ja koska et tiedä, milloin siirtyminen tapahtuu, verkkovierailut kannattaa ottaa käyttöön ennen maasta lähtöä.

Verizonin kansainväliset suunnitelmat

Verizonilla on muutamia kansainvälisiä liittymiä, jotka sopivat sekä matkailijoille että usein ulkomaille soittaville, joten tutustu niiden tarjontaan ja valitse itsellesi sopiva liittymä.

Löydät sinulle parhaiten sopivan suunnitelman Verizonin matkasuunnittelutyökalun avulla, jossa on muutama kysymys, joiden avulla voit valita oikean suunnitelman.

Verizonin kansainvälinen lippulaivapaketti on TravelPass, jonka avulla voit käyttää kotimaan puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa ulkomailla.

Kun olet maksanut TravelPassin aktivoimiseksi 10 dollarin lisämaksun jokaista liittymää kohden, voit käyttää puhelintasi aivan kuin kotonasi.

Tämä on valitettavasti hyvä vain matkustajille, sillä sinun on maksettava maksu 24 tunnin välein, kun käytät puhelinta ulkomailla.

Tarjolla on myös kansainvälisiä kuukausipaketteja, jotka sopivat parhaiten Yhdysvalloista ulkomaille soittaville, sekä pay-as-you-go-paketteja, jotka veloittavat puheluista heti niiden soittamisen jälkeen.

Lopulliset ajatukset

Kokeile ilmaisia VoIP-palveluja, kuten Skypeä ja Discordia, sen sijaan, että ottaisit kalliin Verizon-paketin.

Ne käyttävät internet-yhteyttäsi, jotta voit muodostaa yhteyden keneen tahansa haluamaasi henkilöön maailmanlaajuisesti ilmaiseksi.

Puhelujen soittamisen lisäksi näillä alustoilla voi soittaa myös videopuheluita, mutta tarvitset internetyhteyden, jotta palvelu toimisi lainkaan.

Tämä on paras valinta niille, jotka soittavat usein ulkomaille, sillä voit käyttää kotisi Wi-Fi- tai mobiilinettiä puhuaksesi ulkomailla asuvien ihmisten kanssa ilman lisämaksua.

Kotiin soittaminen vaatii edelleen mobiilin internetyhteyden, mutta jos voit muodostaa jossain Wi-Fi-yhteyden, voit myös skypeä jonkun kanssa.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Toimiiko Verizon Puerto Ricossa: selitetty
 • Voitko saada Verizo n maksaa puhelimen pois vaihtaakseen? [Kyllä]
 • Tekstiviestejä ei vastaanoteta Verizonissa: Miksi ja miten korjata?
 • Verizonin soittolokien tarkastaminen ja tarkastaminen: selitetty
 • Miksi saan puheluita 141-alueen suuntanumerosta?: Teimme tutkimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon Verizon veloittaa ulkomaanpuheluista?

Verizon voi veloittaa sinulta 10 sentistä minuutilta 3 dollariin minuutilta riippuen siitä, mihin maahan soitat.

Lankapuhelut ovat halvempia kuin soittaminen matkapuhelinnumeroihin ulkomailla.

Onko WIFI-puheluiden soittaminen kansainvälisesti ilmaista?

Wi-Fi-puhelu ei tarkoita sitä, että puhelu soitetaan internet-yhteyden avulla, vaan sitä, että puhelu ohjataan paremmin vastaanottajalle Wi-Fi-yhteyden avulla.

Wi-Fi-puhelut eivät muuta mitään kansainvälisissä puheluissa, kuten VoIP-puhelut muuttaisivat, koska Wi-Fi-puhelut käyttävät edelleen matkapuhelinverkkoa.

Miten voin soittaa ilmaiseksi ulkomaille?

Voit soittaa kansainvälisesti ilmaiseksi VoIP-palvelun Skype tai Discord avulla.

Niiden käyttö on täysin ilmaista, ja ne tarvitsevat internet-yhteyden toimiakseen.

Onko FaceTime ilmainen kansainvälisesti?

FaceTimea voi käyttää ilmaiseksi kansainvälisesti, koska se käyttää internetiä yhteyden muodostamiseen muihin laitteisiin.

Kunhan sinulla on yhteys Wi-Fi-yhteys, sinä ja vastaanottaja voitte ottaa FaceTime-tv:n.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.