Voiko Spectrum-sovellusta käyttää PS4:llä? Selitetty selitys

 Voiko Spectrum-sovellusta käyttää PS4:llä? Selitetty selitys

Michael Perez

Jos omistat PS4:n, saatat tietää tai olla tietämättä, että konsoli pystyy muuhunkin kuin pelien pelaamiseen.

PS4-järjestelmä on yksi parhaista viihdelaitteista, sillä se tukee lukuisia suoratoistopalveluja ja on yksi halvimmista Blu-ray-soittimista.

Yksi laajemmin saatavilla olevista sovelluksista on Spectrum, ja monet Spectrum TV -sovellusta käyttävät miettivät, voiko sitä käyttää suoratoistoon suoraan PS4:llä.

Spectrum-sovellusta ei voi käyttää PS4:llä, sillä se ei ole saatavilla Playstation Storesta. Sony ei ole myöskään antanut mitään tietoa siitä, milloin sovellus on saatavilla.

Käyn kuitenkin läpi muutamia vaihtoehtoisia menetelmiä, joiden pitäisi auttaa sinua.

Onko Spectrum-sovellus saatavilla PS4:lle?

Valitettavasti Spectrum-sovellus ei ole saatavilla PS4:lle, koska PS4 käyttää Playstation Store -nimistä markkinapaikkaa.

Ellei Sony ole valtuuttanut sovellusta jakeluun kaupassaan, on epätodennäköistä, että voit asentaa Spectrum TV -sovelluksen muuten.

Onko Spectrum-sovellus tulossa PS4:lle lähiaikoina?

Tätä artikkelia kirjoittaessa Sony ei ole ilmoittanut mitään Spectrum TV -sovelluksen tulosta Playstation Storeen, ei mitään positiivista tai muuta.

Ei ole tiedossa, tuleeko sovellus koskaan saataville. Sony näyttää olevan enemmän huolissaan ja keskittyvän uusien PS5-järjestelmien saatavuuden parantamiseen elektroniikkayhtiöiden piipulan keskellä.

On siis turvallista olettaa, että Sonylla on tällä hetkellä paljon tärkeämpiä prioriteetteja, mutta sovellus saattaa ilmestyä joskus tulevaisuudessa.

Mistä voit katsoa tv-sarjoja PS4:llä?

PS4:llä on tällä hetkellä saatavilla Playstation Storesta paljon suoratoistosovelluksia, mukaan lukien suosituimmat sovellukset, kuten Netflix, Amazon Prime, Hulu, HBO Max jne.

Jos sinulla on tilaus johonkin Playstation Storessa saatavilla olevaan suoratoistosovellukseen, voit yksinkertaisesti ladata sovelluksen, kirjautua sisään tunnuksillasi ja voit suoratoistaa suoraan PS4:ltäsi.

Voit katsoa Discovery Plus -ohjelmia myös PS4:llä, tosin kiertotien avulla.

TV-sovellusten asentaminen PS4:ään

TV-sovellusten asentaminen PS4:lle on hyvin helppoa.

Siirry PS4:n aloitusnäytöstä TV & Video -osioon.

Kun siirryt TV ja video -osioon, näet kaikki käytettävissä olevat suoratoisto- ja TV-sovellukset, jotka ovat saatavilla PS4-konsolillesi.

Netflix, Amazon Prime Video, Youtube, HBO Max ja Crunchyroll ovat suosituimpia TV & Videosovellukset Playstation-kaupassa.

Huomaa, että jotkin näistä sovelluksista voivat olla saatavilla Playstation Storessa, mutta eivät välttämättä ole, riippuen alueesta, jolla olet.

Hanki Spectrum-sovellus televisiollesi

Jos käytät Smart TV:tä tai televisiota, jossa on suoratoistopiuha, kuten FireStick tai Roku, voit ladata sovelluksen television tai suoratoistopiuhan sovelluskaupasta.

Kirjaudu sisään Spectrum-tunnuksillasi, ja olet valmis aloittamaan.

Tämä ei käytä PS4:ää Spectrum TV -sovelluksen käyttämiseen, mutta se on ehdottomasti yksinkertainen kiertotie, jos muuta ei ole saatavilla.

Jos sinulla ei ole älytelevisiota tai suoratoistopistoketta, voit käyttää Spectrumia televisiossasi kaapeliyhteyden kautta.

Hanki Spectrum-sovellus Rokullesi

Spectrum poistettiin Rokulta joulukuussa 2020 ohjelmistojen jakelua koskevien erimielisyyksien vuoksi.

Aiemmin tänä vuonna, elokuussa, Roku alkoi kuitenkin antaa käyttäjien ladata sovelluksen sovelluskaupastaan.

Jos sinulla on Roku-suoratoistolaite tai dongle, voit ladata Spectrum-sovelluksen Channel Storesta (Rokun sovelluskauppa).

Etsi Rokun sovelluskaupasta osio "Watch with Cable" ja lataa sovellus laitteeseesi.

Kirjaudu sisään Spectrum-tunnuksillasi ja aloita suoratoisto sydämesi kyllyydestä.

Vaihtoehtoiset laitteet Spectrum TV:n katsomista varten

Spectrum TV on saatavilla monilla eri laitteilla, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla tai joita todennäköisesti käytät jo kotona.

Voit käyttää sovellusta kaikilla Applen laitteilla, kuten iPhonella, iPadilla, Macilla ja Apple TV:llä.

Kaikkien vuoden 2012 jälkeisten Samsungin älytelevisioiden pitäisi tukea Spectrum TV:tä ongelmitta, ja voit käyttää sovellusta myös muissa Samsungin laitteissa, kuten tableteissa ja puhelimissa.

Useimmat suositut suoratoistolaitteet, kuten Amazonin Firestick ja Roku-suoratoistolaitteiden perhe, tukevat Spectrumia, ja voit jopa suoratoistaa Android-puhelimestasi screencastin tai Chromecastin kautta tuettuun näyttöön.

Vaikka Xbox tukee Spectrum TV:tä, PS4-käyttäjät joutuvat valitettavasti tyytymään muihin tapoihin nauttia sovelluksesta.

Ota yhteyttä tukeen

Jos et voi käyttää Spectrum TV:tä millään muulla edellä mainitulla Plug-n-Play-menetelmällä, taustalla saattaa olla jokin muu ongelma, johon voit saada apua Spectrumin tukitiimiltä.

Voit jopa ottaa heihin yhteyttä varmistaaksesi, että laitteet, jotka aiot ostaa, tukevat Spectrum-sovellusta, jotta et joudu pettymään uusimman älytelevision tai tabletin ostamisen jälkeen.

Viimeiset ajatukset Spectrum-sovelluksen käytöstä PS4:llä

Yhteenvetona voidaan todeta, että tällä hetkellä Spectrum-sovellusta ei voi käyttää PS4:llä, mutta monet laitteet tukevat sitä suoraan suoraan pakkauksesta.

On olemassa tapoja ladata sovelluksia PS4:lle, mutta sitä ei suositella, sillä nämä menetelmät voivat vahingoittaa järjestelmän tietoja tai jopa vahingoittaa järjestelmää kokonaan.

Toivomme, että Sony ja Spectrum voisivat selvittää erimielisyytensä ja tulla toimeen keskenään, mutta toistaiseksi se vaikuttaa kaukaiselta.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Miten saada Spectrum App Vizio Smart TV: Selitetty
 • Spectrum-sovellus ei toimi: miten korjata minuuteissa
 • PS4 Remote Play -yhteys on liian hidas: korjaaminen muutamassa sekunnissa
 • PS4-ohjaimen vihreä valo: Mitä se tarkoittaa?
 • Spectrumin sisäinen palvelinvirhe: Kuinka korjata sekunneissa

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä laitteet ovat yhteensopivia Spectrum TV -sovelluksen kanssa?

Lähes kaikki suositut älylaitteet ovat yhteensopivia Spectrum TV -sovelluksen kanssa. Tässä on luettelo suosituimmista laitteista.

 • iPhonet/iPadit
 • Android-puhelimet (Voidaan myös suoratoistaa screencastin kautta)
 • Roku-laitteet
 • Amazon Firestick
 • Microsoft Xbox (One, S/X)
 • Samsung Smart TV (vuodesta 2012 alkaen)

Voit myös tarkistaa Spectrumin tukipalvelusta, onko hankkimasi laite yhteensopiva Spectrum TV:n kanssa.

Mitä TV-sovelluksia PS4:llä on?

Tässä on luettelo joistakin PS4:lle saatavilla olevista TV-sovelluksista.

 • Netflix
 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • HBO Max
 • Youtube
 • Crunchyroll
 • Crackle
 • Plex
 • Disney+
 • Funimation

Voinko katsoa kaapelikanavia PS4:llä?

PS4:t tukevat vain HDMI-ulostuloa, joten kaapelilla ei voi syöttää signaalia PS4:ään. Voit kuitenkin käyttää jotakin monista Live TV- tai suoratoistosovelluksista katsellaksesi televisiota suoraan PS4:ltäsi internet-yhteyden kautta.

Voiko Roku ladata Spectrum-sovelluksen?

Voit ladata Spectrum TV -sovelluksen Roku-laitteesi kanavakaupasta. Kirjaudu sovellukseen Spectrum-tunnuksillasi ja nauti.

Voiko PS4:llä katsoa ilmaista televisiota?

Kaikki PS4:n TV& Video-osiossa olevat sovellukset eivät tue ilmaista televisiota, mutta tarjolla on muutamia vaihtoehtoja, kuten Pluto TV, jossa on kohtuullinen kokoelma ilmaisia kanavia.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.