Comcast XG2v2-P: DVR vs. ei-DVR

 Comcast XG2v2-P: DVR vs. ei-DVR

Michael Perez

Nykymaailmassa televisiot ovat muuttuneet ylellisyydestä jokaisen kotitalouden välttämättömäksi peruselementiksi.

Rentoutuminen sohvalla ja television katsominen on hyvä tapa rentoutua pitkän työpäivän jälkeen.

Vielä paremmaksi tämän kokemuksen tekee se, että voit katsoa korkealaatuista tilausvideota milloin tahansa.

Mikä olisikaan parempi tapa saada kaikki tämä käyttöön kuin Xfinityn Comcast XG2v2-P TV-boksi.

Kun harkitset XG2v2-P-laatikkoa, sinun on tehtävä tärkeä päätös: pitäisikö sinun valita DVR-malli vai ei-DVR-malli.

Minullakin oli samanlainen pulma, kun tilasin XG2v2-P-laatikon, ja kuten kaikki vastuuntuntoiset tekniikan harrastajat, tein tutkimusta internetissä.

Luettuani Xfinityn tukisivun sekä erilaisia verkkoartikkeleita ja keskusteluketjuja pystyin ymmärtämään paremmin näiden kahden mallin välisen eron.

Katso myös: Comcastin tilakoodi 580: Kuinka korjata sekunneissa?

Tärkein ero kahden XG2v2-P-mallin välillä on se, että DVR-mallissa voit tallentaa kaikenlaista sisältöä ja ajoittaa tallenteita sekä toistaa niitä myöhemmin. DVR-mallissa ei sen sijaan ole mitään näistä ominaisuuksista.

Tämän lisäksi DVR-malli voi myös muodostaa yhteyden Comcast-verkkoon, jolloin voit käyttää eri sovelluksia.

Tämä artikkeli toimii kattavana oppaana, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti Xfinityn Comcast XG2v2-P -laatikon DVR-mallien ja muiden kuin DVR-mallien välisistä eroista, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen valitessasi näiden kahden välillä.

Mikä on Comcast XG2v2-P ja mitä se voi tehdä?

Comcast XG2v2-P on Xfinityn suunnittelema TV-boksi, jonka avulla voit katsoa tilausvideota saumattomasti milloin ja missä tahansa.

Comcast XG2v2-P:n avulla voit liittää Android- tai iOS-laitteesi televisioosi, jolloin voit suoratoistaa videoita sekä mobiililaitteillasi että televisiossasi.

Tämän lisäksi se tarjoaa myös älypuhelinsovelluksen, jonka avulla voit muuntaa matkapuhelimesi Comcast XG2v2-P -kaukosäätimeksi, jolloin voit ohjata televisiota helposti ja tehokkaasti.

Voiko Comcast XG2v2-P:n liittää useampaan kuin yhteen televisioon?

Jos kotonasi on useita televisioita ja tarvitset korkealaatuista suoratoistoa kaikilla, Comcast XG2v2-P on oikea valinta.

Comcast XG2v2-P:n avulla voit lähettää suoratoistoa neljälle televisiolle samanaikaisesti. Tätä määrää voidaan kuitenkin lisätä teknisen henkilön avulla.

Comcast XG2v2-P: DVR vs. ei-DVR

Siitä, pitäisikö sinun valita DVR- vai ei-DVR-malli, käydään paljon keskustelua.

DVR-mallilla voit tallentaa erilaista sisältöä, mutta voit myös ajoittaa tallenteet ja toistaa ne aina halutessasi.

Tämän lisäksi X1 DVR voi myös muodostaa yhteyden Comcast-verkkoon, jolloin voit tallentaa suoria videostriimejä sekä pysäyttää ja kelata niitä.

DVR-versio antaa sinulle myös pääsyn erilaisiin sovelluksiin, jotka ovat yhteensopivia TV-boksisi kanssa.

Kaikkia edellä mainittuja ominaisuuksia ei ole muissa kuin DVR-versioissa. Kaikkien laitteiden mukana tulee kuitenkin mahdollisuus muodostaa pariliitos kaukosäätimeen RF:n (radiotaajuus) avulla.

Kannattaako DVR-versio hankkia?

Kuten kaikissa tuotteissa, myös Comcast XG2v2-P:n DVR-versiossa on omat hyvät ja huonot puolensa.

Xfinity X1 DVR -laatikko integroituu erinomaisesti erilaisiin suoratoistosovelluksiin, kuten Netflixiin, Amazon Prime Videoon ja YouTubeen.

Xfinityn mukana tulee myös iPhone Xfinity Stream -sovellus, jolla voit suoratoistaa videosisältöä matkapuhelimillasi. Voit myös käyttää Comcastin kiertotietä Xfinity Streamin katseluun Apple TV:llä.

Vaikka Comcast lisäsi X1 DVR:n tallennustunteja 50:stä 120:een viimeisimmässä päivityksessä, se on edelleen alhaisempi verrattuna muihin markkinoilla saatavilla oleviin DVR-malleihin.

Toinen Comcast xg2v2-p:n haittapuoli on sen rajallinen tuki 4K-sisällölle.

Xfinityn HD-sisällöstä peritään lisämaksuja, ja DVR-sisällön käyttäminen edellyttää jatkuvaa Internet-yhteyttä, joten DVR-tilaus on yhdistettävä Xfinityn nopeaan Internet-pakettiin.

Comcast DVR-suunnitelmat

Xfinity tarjoaa luettelon eri maksuista, jos haluat käyttää sen DVR-palvelua, joka voi tuntua melko kalliilta.

Ensinnäkin X1 DVR -laite maksaa 5 dollaria kuukaudessa, ja jokainen ylimääräinen TV-laite maksaa 10 dollaria kuukaudessa.

HD-tekniikkamaksu on toiset 10 dollaria kuukaudessa teräväpiirtovideosisällön käytöstä.

Ja lopuksi, DVR-palvelun käyttäminen edellyttää 10 dollarin DVR-maksua kuukaudessa.

Näiden tilausten lisäksi sinun on vielä maksettava kuukausittainen televisiopakettisi ja internet-tilauksesi, mikä voi olla melko raskasta kukkarollesi.

Xfinity perustelee kuitenkin korkeamman hintansa sen tarjoamilla erilaisilla ominaisuuksilla, joita muut DVR-laatikot eivät tarjoa.

Voitko vaihtaa DVR-versioon, jos sinulla on ei-DVR-versio?

Kyllä, voit vaihtaa DVR-versioon, mutta sinun on päivitettävä laitteesi ja tilauksesi vastaavasti.

Jos olet vuokrannut TV-boksin, voit siirtyä Xfinityn Laitepäivityssivulle ja tilata uuden laitteen noudattamalla näytön ohjeita.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Xfinityn asiakaspalveluun tilauksen tekemistä ja ammattimaisen asennuksen ajoittamista varten.

Jos sinulla on jo TV-boxi, voit käydä missä tahansa Xfinity-myymälässä tai Comcastin palvelukeskuksessa vaihtamassa olemassa olevan laitteesi.

Miten Comcast XG2v2-P DVR vertautuu muihin merkkeihin?

Comcast XG2v2-P on epäilemättä yksi markkinoiden parhaista DVR-laitteista sen tekniikan ja ominaisuuksien ansiosta.

Vaikka XG2v2-P saattaa vaikuttaa melko kalliilta, eri kaapelipalvelujen tarjoajien hintoja on vaikea verrata, koska niiden tarjoamat tarjoukset vaihtelevat.

Seuraavassa on lyhyt yhteenveto viiden suurimman kaapelipalveluntarjoajan hinnoittelusta:

  1. Xfinity TV: Ensimmäinen kaapelilaatikko maksaa 5 dollaria kuukaudessa, ja DVR-palvelu ja HD-kanavat maksavat 10 dollaria kuukaudessa.
  2. Spectrum TV: Vastaanotin maksaa 9 dollaria kuukaudessa ja DVR-palvelu 5 dollaria kuukaudessa. Saat kuitenkin vain kolmanneksen Xfinityn tarjoamasta tallennustilasta.
  3. Verizon Fios TV: Sisältää ensimmäisen digisovittimen kahteen pakettiinsa; 500 HD-tunnin tallennustila maksaa kuitenkin 20 dollaria kuukaudessa.
  4. Optimum TV: Jokainen kaapelitelevisiolaatikko maksaa 11 dollaria kuukaudessa ja sama tallennustila kuin Xfinityllä 22 dollaria kuukaudessa.
  5. Cox TV: Sisältää ensimmäisen digisovittimen osana suunnitelmaa, mutta veloittaa 30 dollaria kuukaudessa 1000 tunnin DVR-palvelun käyttämisestä.

Alla olevassa taulukossa verrataan eri kaapelipalvelujen tarjoajien tarjoamaa DVR-tallennustilaa ja yhtäaikaisten tallenteiden määrää:

Kaapelipalvelujen tarjoaja DVR-tallennustila Samanaikaiset tallenteet
Xfinity 150 HD/ 300 SD-tuntia 6
Spektri 35 HD/ 80 SD-tuntia 2
Verizon Fios 50-100 HD / 100-500 SD tuntia 2-6
Optimum TV 25-150 HD-tuntia 15
Cox TV 250-1000 HD-tuntia 2-24

DVR vai ei DVR?

Vaikka DVR-version hinta voi olla kova, suosittelen sitä silti enemmän kuin ei-DVR-mallia, koska se tarjoaa sinulle erilaisia ominaisuuksia.

Kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi toinen ominaisuus, joka nostaa DVR-version huippuunsa, on Xfinity X1 -äänikaukosäädin.

Tämä kaukosäädin, jossa on ääniohjausominaisuus sekä 5 minuutin hyppy suoraa TV- tai DVR-tallenteita varten ja 10 minuutin hyppy Xfinity on Demand -palvelua varten, sopii täydellisesti Comcast XG2v2-P:n DVR-mallin pariksi.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

  • Comcast-kanavat eivät toimi: Kuinka korjata sekunneissa
  • Miten kytkeä Xfinity Cable Box ja Internet
  • Xfinity Cable Box ei toimi: [Ratkaistu] Helppo korjaus

Usein kysytyt kysymykset

Veloittaako Comcast DVR:stä ylimääräistä?

Comcast veloittaa DVR-palvelustaan 10 dollarin kuukausimaksun.

Jos olet kuitenkin jo tilannut DVR-palvelun, saat myös X1 Cloud DVR:n ilman lisäkustannuksia.

Katso myös: Miten korjata älytelevisio, joka ei yhdistä Wi-Fi-yhteyttä: Helppo opas

Onko Comcast lisännyt DVR-tallennustilaa?

Comcast yli kaksinkertaisti X1-pilvipalvelun DVR-tallennustunnit 60:stä 150:een huhtikuun lopussa julkaistussa päivityksessä.

Menetänkö DVR-tallenteet, jos päivitän?

Jos päivität X1-pilvitallennuspalveluun, nykyiset tallenteesi ovat edelleen käytettävissä televisiorasiassa, mutta niitä ei voi ladata tai toistaa tietokoneilla tai mobiililaitteilla.

Tallentuuko DVR-tallennin, jos televisio on irrotettu pistorasiasta?

Vaikka television irrottaminen ei vaikuta tallennettuihin tallenteisiin, se keskeyttää käynnissä olevan tallennuksen.

Miten ohitat mainokset tilauksesta?

X1-boksin tietyissä DVR-tallenteissa on "Smart Resume" -ominaisuus, jonka avulla voit helposti katsoa sisältöä ja ohittaa kaikki mainoskatkot.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.