Mikä kanava on Discovery Plus on DIRECTV? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

 Mikä kanava on Discovery Plus on DIRECTV? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Michael Perez

Emmekö me kaikki olekin kasvaneet Discovery Channelin katselussa? Kanavalla oli kaikkea: villejä kissoja kaukaisissa viidakoissa ja alati laajenevaa maailmankaikkeutta.

Olen hiljattain siirtynyt DIRECTV:hen, koska se on yksi paremmista viihdealustoista alueellani, ja halusin elää lapsuuteni nostalgiaa katsomalla joitakin ohjelmia Discovery Plus -ohjelmasta DIRECTV:llä.

Kun tyhjänpäiväinen kanavasurffailu ei tuonut minulle Discovery Plus -kanavaa, käännyin internetin puoleen etsiäkseni DIRECTV:n Discovery Plus -kanavaa.

Discovery Plus ei ole tällä hetkellä saatavilla DIRECTV:llä, mutta voit löytää Discovery Plus -ohjelmia, kuten "Mythbusters" kanavalla 278, "Crikey! It's the Irwins" kanavalla 282 ja "Home Town" kanavalla 229.

Tässä artikkelissa pureudutaan syvälle Discovery-verkkoon ja tutkitaan useita tapoja, joilla voit nauttia suosikkiohjelmistasi uudelleen.

Discovery Plus DIRECTV:ssä

Discovery Plus on suoratoistopalvelu, jossa on ohjelmia kaikista suurimmista Discovery-verkoista. DIRECTV on satelliittitelevisiojärjestelmä, joka tarjoaa useita kanavia.

Valitettavasti DIRECTV ei tällä hetkellä tarjoa Discovery Plus -palvelua, eivätkä tilaajat voi suoratoistaa Discovery Plus -palvelua.

Discovery Plus ei ole ilmoittanut aikovansa tehdä yhteistyötä DIRECTV:n tai muiden kaapelipalvelujen tarjoajien kanssa suoratoistoalustan tarjoamiseksi.

Merkittävä syy tähän on se, että DIRECTV veloittaa enemmän kuin Discovery Plus -sovellus.

Discovery Plus ei sisälly muiden palveluntarjoajien suoratoistopalveluiden käytön mahdollistaviin apuohjelmiin, joten satelliittitelevisioiden käyttäjillä on oltava älylaatikot.

Vaikka DIRECTV:ssä on saatavilla joitakin Discovery-kanavia, kunhan sinulla on Premier-, Entertainment-, Choice- tai Ultimate-tilaus.

Voit katsoa Discovery-kanavaa DIRECTV:n kanavalla 278 (HD) ja kanavalla 1278 (VOD).

Suosittuja ohjelmia Discovery Plus -palvelussa

Discovery Plus lähettää monenlaista sisältöä, joka kattaa useita eri genrejä.

Jos olet innostunut ruoasta, olet varmasti iloinen kuullessasi, että kulinaarinen ikoni Alton Brown on palannut vuonna 1999 ensiesityksensä tehneen ikonisen Good Eats -ohjelmansa kanssa, joka sai IMDb:ssä arvosanan 8,9/10. Ohjelma on katsottavissa Cooking Channel -kanavalla.

Yrittäessään toteuttaa edesmenneen Steve Irwinin missiota tuoda ihmiset lähemmäs eläimiä Animal Planet -kanavalla esitettävä "Crikey! It's the Irwins" esittelee Irwinin perhettä ja heidän seikkailujaan villieläimissä. Ohjelma on saanut IMDb:ssä arvosanan 8,4/10.

Oletko kiinnostunut tietämään, miten maailmankaikkeus toimii? Selvitä se Science Channelilla. Tämä IMDb:ssä arvosanalla 8,9/10 palkittu ohjelma tutkii tietokonekuvien avulla ulkoavaruuden ydintoimintoja, kuten mustia aukkoja, supernovia ja pimeää energiaa.

Tässä on lisää upeita Discovery Plus -ohjelmia:

Näytä Kanava IMDb-luokitus
Amerikkalainen etsivä ja komisario Joe Kenda (2021) Alkuperäiset Discovery Plus -ohjelmat 8.4/10
Myytinmurtajat (2003) Discovery Channel 8.3/10
Erikoisia tarinoita arkisten asioiden takana (2021) Magnolia Network 8.3/10
Trauma: elämää ensiapupoliklinikalla (1997) Discovery Life 8.2/10
Kotikaupunki HGTV 8/10

Discovery Plus -kanavat

Discovery Plus tarjoaa sisältöä seuraavista verkostoista:

 1. HGTV
 2. Food Network
 3. TLC
 4. ID (Investigation Discovery)
 5. Animal Planet
 6. OWN (Oprah Winfrey Network)
 7. Discovery Channel
 8. Discovery+ Originals
 9. Magnolia Network (entinen DIY Network)
 10. AE
 11. Elinikäinen
 12. History Channel
 13. Travel Channel
 14. Tiedekanava
 15. Dodo
 16. Amerikkalaiset sankarit-kanava
 17. Matkakohde Amerikka
 18. Discovery Life
 19. Food Network
 20. Planet Earth (BBC:n kautta)
 21. Cooking Channel
 22. Motor Trend

Suunnitelmat DIRECTV:ssä

DIRECTV tarjoaa useita alan johtavia suunnitelmia, mutta alla olevat hinnat ovat tarjoushintoja, ja saat alennusta yhden vuoden ajan.

Toisena vuonna saat pienemmän alennuksen, ja parin vuoden kuluttua hinnat palautetaan ilman alennusta.

Paketti Ensimmäisen vuoden hinta Hinta 13-24 mos. Kanavien määrä
Viihde 64,99 dollaria/vuosi $102.00/vko 160+
Valinta 69,99 dollaria/vuosi $122.00/vko 185+
Ultimate 84,99 dollaria/vuosi $151.00/vko 250+
Premier 134,99 dollaria/vuosi $206.00/vko 330+

Discovery Plus -suunnitelmat

Discovery Plus -tilausta kannattaa harkita, jos pidät dokumenttielokuvista, kokkiohjelmista ja tutkivista sarjoista.

Saatavilla on kaksi tilauspakettia, jotka uusitaan automaattisesti joka kuukausi ja jotka voi peruuttaa milloin tahansa.

Suunnitelman nimi Tilauskustannukset
Discovery+ (Ad-Lite) 4,99 dollaria/kk
Discovery+ (mainokseton) 6,99 dollaria/kk

Etkö halua ostaa tilausta vielä? Voit rekisteröityä Discovery Plus -palveluun, aloittaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ja peruuttaa tilauksen milloin haluat.

Discovery Plus tarjoaa myös erikoistarjouksia ja alennuksia opiskelijoille, veteraaneille ja sotilashenkilöstölle sekä Verizonin asiakkaille. Tässä ovat yksityiskohdat:

Nimi Tarjouksen yksityiskohdat Tukikelpoisuus
Opiskelijan tarjous Hanki Discovery Plus hintaan 2,99 dollaria/kk rajoitetuilla mainoksilla yhden vuoden ajan 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Ikäsi on oltava 18-24 vuotta, ja sinun on oltava opiskelija.
Verizon Saat kuusi kuukautta ilmaiseksi, sen jälkeen hinta on 6,99 dollaria/kk. Verizon Wirelessin tilaajat (rajoittamattomat liittymät).
Sotilaiden ja veteraanien alennus Discovery+ (Ad-Lite) -tilaus 2,99 dollaria/kk yhden vuoden ajan 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Sotilaat ja heidän perheensä.

Vaihtoehtoisia tapoja katsoa Discovery Plus -palvelua

Voit suoratoistaa Discovery Plus -ohjelmia Rokulla, Androidilla, Android TV:llä, Amazon Fire TV:llä, Apple TV:llä, Chromecastilla ja muilla laitteilla ja internetselaimilla.

Lataa Discovery Plus -sovellus Play Storesta tai Apple Storesta tai käy Discovery Plus -sivustolla.

Voit katsoa Luettelo selaimista ja laitteista, jotka tukevat Discovery+:a, ja etsiä tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Miten streamata Discovery Plus ilman kaapelia

Jotkut suoratoistopalvelut sisältävät Discovery Channelin valikoimassaan. Tässä ovat parhaat tavat, joilla voit nauttia Discovery Plus -sisällöstä ilman kaapelia:

Philo

Philo TV maksaa 25 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa 62 suoraa kanavaa, rajoittamattoman määrän DVR-tilaa ja seulontaominaisuuksia 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ajan.

Laitteet: iOS, Roku, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast.

Kanavat: A & amp; E, AccuWeather, UPtv, VH1, Vice, AMC, American Heroes Channel, Logo, MotorTrend, MTV, MTV Classic, OWN, Paramount Network, PeopleTV, Sundance TV, Tastemade, TeenNick, TLC, HGTV, History ja paljon muuta!

Sling TV

Sling TV Orangen tilaajat voivat nauttia 51:stä suorasta kanavasta tai valita monista tilaussisällöistä. 50 dollaria kuukaudessa ja 3 päivän ilmainen kokeilujakso.

Laitteet: AirTV, Amazon Fire TV, Xbox, Xbox One, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Cox, iOS, Mi Box, Roku, Vizio, Windows 10, Windows 11, Samsung TV, TiVo.

Kanavat: A&E, BBC America, Investigation Discovery (ID), Fox News Channel, Fuse, FX, HGTV, History, HLN, Lifetime, TNT, ESPN2, ESPN3, ESPNews, SYFY, truTV, USA, Vice, AMC, AXS TV, Fox Sports 1 TNT, Travel Channel, truTV, USA, Vice ja muut.

FuboTV

FuboTV tarjoaa 100 kanavaa ja DVD-tallennustilan vain 65 dollarilla kuukaudessa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ajan.

Laitteet: Roku, Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, Chromecast, Android, iOS

Kanavat: ACC Network (markkinoilla), AccuWeather, Hallmark Channel, HGTV, History, Lifetime, Lifetime Movies (LMN), TUDN, TVG, Unimas, Universal Kids, VH1, Vice, WE tv, WGN America ja paljon muuta!

Hulu + Suora TV

Saat kaikki ajankohtaiset elokuvat ja sarjat 65 dollarilla kuukaudessa Hulu + Live TV -palvelussa.

Laitteet: Android, Android TV, Apple TV, Samsung TV, Xbox, Amazon Fire TV, Chromecast, iOS, LG TV, Nintendo Switch, Roku, Roku TV.

Kanavat: Nat Geo Wild, National Geographic, Olympic Channel, Oxygen, Smithsonian Channel, Start TV, TBS, TLC, TNT, Travel Channel, truTV, Universal Kids, USA, Vice, WGN America ja muut....

Päätelmä

Discovery Plus on alusta luonnon ystäville. Muihin suoratoistopalveluihin verrattuna se on edullisempi ja tarjoaa monipuolisen sisällön. Discovery Plus -palvelua ei tarvitse ostaa heti, vaan suosittelemme, että tutustut sisältökatalogiin viikon ajan ilmaisella kokeilujaksolla ja päätät sitten itse.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Onko Discovery Plus Xfinityssä? Teimme tutkimuksen
 • Kuinka katsoa Discovery Plus Hulussa: Helppo opas
 • Miten katsella Discovery Plus Vizio TV: yksityiskohtainen opas
 • Voinko katsella History Channel DIRECTV?: Täydellinen opas

Usein kysytyt kysymykset

Miten aktivoin Discovery Plus -palvelun DIRECTV:ssä?

Et voi suoratoistaa Discovery Plus -ohjelmaa DirectTv:llä.

Miten saan Discovery Plus -palvelun ilmaiseksi televisiooni?

Voit käyttää 7 päivän ilmaista kokeilujaksoa Discovery Plus -sivustolla ja peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Missä Discovery Plus on saatavilla?

Discovery Plus on saatavilla kaikilla tärkeimmillä suoratoistoalustoilla, kuten Apple TV:llä, Rokulla ja Amazon Fire TV:llä. Voit suoratoistaa sitä myös Android-puhelimella tai -tabletilla.

Miten voin tilata Discovery Plus -palvelun?

Voit ladata Discovery Plus -sovelluksen, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteissa, älytelevisioissa ja muissa internetselaimissa.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.