Ovatko Netflix ja Hulu ilmaisia Fire Stickin kanssa?: Selitetään

 Ovatko Netflix ja Hulu ilmaisia Fire Stickin kanssa?: Selitetään

Michael Perez

Fire TV Stick on pakollinen laite, jolla voit puhaltaa uutta elämää mihin tahansa vanhaan tavalliseen televisioon ja saada kaikki älykkäät ominaisuudet, joita uudessa televisiossa on.

Olen myös kuullut, että suoratoistopalveluja tarjotaan ilmaiseksi, kun hankit suoratoistolaitteen, joten halusin tietää, onko näin myös Fire TV Stickin kohdalla.

Halusin Netflixin ja Hulun, joten selvitin netistä, voisinko saada nämä palvelut ilmaiseksi Fire TV Stickin kanssa, jonka aioin ostaa.

Kun olin tutkinut useita tunteja ja tutkinut näiden palvelujen tarjoamia paketteja, ymmärsin, että nämä palvelut olivat ilmaisia Fire TV Stickin kanssa.

Toivottavasti tämän artikkelin luettuasi tiedät myös faktat koko tilanteesta ja siitä, voitko saada Netflixin ja Hulun ilmaiseksi Fire TV:llä.

Netflix- ja Hulu-sovellukset voi ladata ilmaiseksi mihin tahansa Fire TV Stickiin, mutta niiden premium-palvelut ja -sisältö ovat maksullisia.

Lue lisää, ovatko nämä palvelut niputettu muihin palveluihin tai laitteisiin ja mikä on totuus ilmaisia premium-tilejä tarjoavien paikkojen takana.

Ovatko nämä palvelut ilmaisia Fire Stickissä?

Vaikka Netflix ja Hulu on yleensä liitetty muihin palveluihin tai laitteisiin, valitettavasti näin ei ole Fire TV:n kohdalla.

Molempien palveluiden sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi, mutta Hulun ja Netflixin sisältämästä premium-sisällöstä on maksettava.

Kun olet ladannut sovelluksen, sinun on luotava tili palveluun tai kirjauduttava sisään jo luomallasi tilillä.

Näissä palveluissa on rajoitetun ajan ilmainen kokeiluversio yhden kuukauden ajan, jos käytät tiliä ensimmäistä kertaa, joten lisää luottokorttisi kokeilun aloittamiseksi.

Jos koet, että palvelun sisältö ei kiinnosta, voit peruuttaa palvelun ennen kuin 30 päivää on kulunut, eikä sinulta veloiteta mitään.

Ota yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa, jos peruuttaminen on vaikeaa.

Saatko nämä palvelut ilmaiseksi?

Palveluiden ilmaisen kokeilujakson lisäksi ne eivät useimmissa tapauksissa tarjoa premium-tilauksiaan ilmaiseksi.

Kaikki internetissä olevat paikat, jotka lupaavat sinulle pääsyn palveluun ilmaiseksi, ovat aina huijauksia, ja myös sivustot, jotka tarjoavat sinulle ilmaiseksi premium-tunnuksia ja salasanoja, ovat huijauksia.

Nämä sivustot varastavat tietojasi vain saamalla sinut napsauttamaan niiden sivuilla olevia haitallisia phishing-linkkejä.

Premium-tilin hankkiminen ilmaiseksi muiden kanavien kautta on myös mahdotonta, sillä useimmat niistä ovat myös huijauksia.

Netflix tietää, että salasanojen jakaminen aiheuttaa valtavia tulonmenetyksiä, ja joka kerta, kun joku käyttää ystävänsä tiliä, menetetään mahdollisuus saada uusi tilaaja.

Tämän seurauksena Netflix puuttuu tähän käytäntöön ja saattaa kieltää tilit, jotka tekevät näin säännöllisesti.

Kuinka paljon maksaa kuukauden Hulu tai Netflix?

Hulu ja Netflix ovat kuukausihinnoiteltuja, ja molemmat palvelut jakavat premium-palvelunsa eri tasoihin, joissa on erilaista sisältöä, joka on mahdollista käyttää.

Kun kyse on Hulusta:

 • Peruspaketti, jonka hinta on 7 dollaria kuukaudessa, on mainosten tukema, ja sen avulla voit katsella kaikkea mainosrahoitteista sisältöä.
 • 13 dollarilla kuukaudessa saat käyttöösi saman sisällön kuin edellisellä tasolla, mutta mainoksia ei ole.
 • Hulu + Live TV with Disney+ and ESPN+ on kolmen palvelun paketti, jonka hinta on 70 dollaria kuukaudessa. Kaikki Hulun sisältö tässä paketissa on mainosten tukemaa.
 • Tarjolla on myös 76 dollarin hintainen paketti, jossa on kaikki edellä mainitun paketin premium-ominaisuudet, mutta Hulun sisällössä ei ole mainoksia.

Netflixille:

 • 10 dollaria kuukaudessa 480p-sisällöstä yhdellä laitteella.
 • 15,50 dollaria kuukaudessa 1080p-sisällöstä kahdella laitteella.
 • 20 dollaria kuukaudessa 4K-sisällöstä neljällä laitteella.

Tutustu molemmilla alustoilla saatavilla olevaan sisältöön ja valitse budjettiisi ja sisällöntarpeisiisi sopiva suunnitelma.

Palvelut, jotka niputtavat Netflixin tai Hulun yhteen

Valitettavasti Netflix ei ole niputettu yhteen minkään muun suoratoistopalvelun kanssa, paitsi tiettyjen internet- ja kaapelipalvelujen tarjoajien tapauksessa.

Katso myös: Miten saada Alexa suuttumaan: Hänellä on edelleen rauhallinen sävyni

Sinun on otettava yhteyttä kaapeli- tai Internet-palveluntarjoajiin saadaksesi selville, tarjoavatko ne tällaisia paketteja omalla paikkakunnallasi.

Toisaalta Hulu on niputettu Disney+- ja ESPN+-palveluihin, ja se maksaa vähemmän kuin mitä maksaisit, jos hankkisit nämä palvelut erikseen.

Suunnitelma on saatavana kahtena versiona, joista toisessa on mainoksia sisältävä Hulu ja toisessa ei ole mainoksia.

Hulu on joka tapauksessa ainoa palvelu, jossa on mainoksia, ja Disney+ ja ESPN+ olisivat mainosvapaita molemmissa paketeissa.

Lopulliset ajatukset

Netflixillä ja Hululla on liikaa sisältöä, jota ne eivät voi antaa pois, jotta ihmiset voisivat käyttää sitä ilmaiseksi, joten ne perivät maksun sisällöstä, jota haluat katsoa.

Mikä tahansa hämärä paikka internetissä, joka lupaa Hulu tai Netflix premium-tilit ilmaiseksi, on huijaamassa sinua tai varastamassa tietojasi.

Hulun paketti on erinomainen useiden pakettien yhdistämiseen, sillä samalla tilillä voi käyttää Disney+- ja ESPN+-palveluja.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Kuinka palauttaa Hulu-tilisi sähköpostitilin kanssa / ilman sähköpostitiliäsi?: Täydellinen opas
 • Miten päivittää Hulu-sovellus Vizio TV: teimme tutkimuksen
 • Netflix ei toimi Rokulla: Kuinka korjata minuuteissa
 • Suljetun tekstityksen poistaminen käytöstä Netflix-älytelevisiossa: Helppo opas
 • Netflix ei toimi Xfinityssä: Mitä teen?

Usein kysytyt kysymykset

Onko Hulu ilmainen Amazon Fire Stickin kanssa?

Hulu on ladattavissa ilmaiseksi Amazon Fire Stickille, mutta sinun on maksettava, jos haluat käyttää alustalla saatavilla olevaa premium-sisältöä.

Katso myös: Onko Eero hyvä pelaamiseen?

Tarjolla on neljä suunnitelmaa, joista kaksi sisältää Disney+- ja ESPN+-paketit.

Pitääkö Netflixistä ja Hulusta maksaa Fire Stickin kanssa?

Netflixistä ja Hulusta on maksettava riippumatta siitä, mitä alustaa käytät.

Valitse suunnitelmien välillä ja rekisteröidy haluamasi suunnitelman mukaan.

Onko Fire Stickissä kuukausimaksu?

Fire Stickin käytöstä ei peritä kuukausimaksua, mutta Hulun ja Netflixin kaltaiset palvelut maksavat rahaa, jos haluat katsella niiden premium-sisältöä.

Jokainen, joka sanoo, että Fire Sticks tarvitsee kuukausimaksun, ei ole rehellinen.

Miten saan Hulun ilmaiseksi?

Voit käyttää Hulua ilmaiseksi kuukauden ajan tutustuaksesi palvelussa saatavilla olevaan sisältöön.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ennen kuin sinulta veloitetaan, jos sinusta tuntuu, että sisältö ei ole kunnossa.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.