Linjan lisääminen Verizonissa: helpoin tapa

 Linjan lisääminen Verizonissa: helpoin tapa

Michael Perez

Serkkuni sai juuri puhelimen lahjaksi, koska hän menestyi hyvin koulussa, ja mietimme, minkä verkon tilaisimme.

Koska kaikki hänen perheensä olivat Verizonin verkossa, halusimme luonnollisesti lisätä hänet samaan liittymään.

Kun yritin etsiä tietoa menettelystä, jolla hänen numeronsa voitiin lisätä uudeksi linjaksi hänen perheensä liittymään, tajusin, että monet muutkin kaltaiseni ihmiset eivät olleet selvillä prosessista.

Päätin tutkia ja koota tämän oppaan, jotta siitä olisi hyötyä muille kaltaisilleni perheille. Tämä opas sisältää täsmällistä tietoa pääasiassa Verizonin viralliselta verkkosivustolta.

Voit lisätä liittymän Verizoniin verkkosivuston tai sovelluksen kautta. Sen hinta riippuu ostamastasi liittymästä (rajoittamaton, jaettu data jne.). Voit myös valita, haluatko lisätä liittymän uuteen laitteeseen vai otatko olemassa olevan laitteen käyttöön.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, ymmärrät varmasti, miten Verizon-sopimukseen lisätään linja, mitä eri sopimuksia on saatavilla ja miten olemassa olevaan sopimukseen voidaan tehdä muutoksia.

Verizon Family matkapuhelin suunnitelmat

Verizon tarjoaa kahdenlaisia perhesopimuksia.

Toinen on nimeltään rajoittamaton suunnitelma, joka sisältää 4 lajiketta, ja toinen on jaettu datapaketti, joka sisältää 2 lajiketta.

Rajoittamattomat suunnitelmat

Verizonilla on neljä rajoittamatonta pääsuunnitelmaa, joita voit yhdistellä perheesi tarpeiden mukaan, sekä Just Kids -suunnitelma, jonka voit lisätä mihin tahansa rajoittamattomaan suunnitelmaan.

Voit aktivoida enintään viisi linjaa verkossa, mutta jos tarvitset enemmän, sinun on mentävä myymälään tai käytettävä verkkosivuston chat-toimintoa.

Jos valitset automaattisen maksun, saat 10 dollarin kuukausittaisen linjakohtaisen alennuksen rajoittamattomasta liittymästä, mutta alennuksen saaminen edellyttää pankkikortin tai sekkitilin käyttöä.

Suunnitelmat Hinta per rivi Suoratoiston laatu Mobiilihotspot Tietorajoitus Mukana olevat lisäosat
Aloita rajoittamaton 2 riviä - $140

3 riviä - $165

4 riviä - $180

5 riviä - $200

Standarditarkkuus (480p) Ei sisälly Ei lisäosia
Pelaa enemmän rajoittamaton 2 riviä - $160

3 riviä - $195

4 riviä - $220

5 riviä - $250

Teräväpiirto (1080p) Mukana 15 Gt suurnopeus/linja Disney+, 6 kuukautta Apple Music
Tee enemmän rajoittamaton 2 riviä - $160

3 riviä - $195

4 riviä - $220

5 riviä - $250

Teräväpiirto (1080p) Mukana 15 Gt suurnopeus/linja 50 % alennusta lisärivistä liitetyille laitteille
Hanki lisää rajoittamaton 2 riviä - $180

3 riviä - $225

4 riviä - $260

5 riviä - $300

Teräväpiirto (1080p) Mukana 30 Gt Suurnopeus/ Linja Kaikki edellä mainitut

Jaetut datapaketit

Verizon tarjoaa kaksi jaettua datasopimusta: 5 Gt ja 10 Gt. Molempiin sopimuksiin sisältyy rajoittamaton määrä minuutteja ja tekstiviestejä, ja voit siirtää käyttämättömän datan seuraavalle laskutusjaksolle.

Suunnitelmat maksavat 100 dollaria 5 Gt:lta ja 110 dollaria 10 Gt:lta. Lisälinjat maksavat 35 dollaria linjaa kohti, ja ne jakavat saman paketin tiedot.

Voit säästää 10 dollaria kuukaudessa linjaa kohden, jos tilaat automaattiset maksut pankkitiliä tai pankkikorttia käyttäen.

Lasten suunnitelma voidaan lisätä mihin tahansa rajoittamattomaan suunnitelmaan 60 dollarilla linjaa kohti. Lasten suunnitelmaan sisältyy 5 gigatavua dataa ja sisäänrakennettu vanhempien valvonta, mukaan lukien sisällönsuodattimet, sijainnin seuranta ja mahdollisuus estää tietyt sovellukset.

Suunnitelmavaihtoehdot, jotka voit valita linjaa lisätessäsi

Liittymän lisääminen laitteeseen on suhteellisen yksinkertaista. Useimmissa tapauksissa uutta puhelinta lisättäessä olemassa oleva liittymäsi jatkuu.

Jos uusi laite on tabletti, älykello tai kannettava tietokone, sinun on kuitenkin ostettava nykyiseen liittymääsi liitetty laitepaketti.

Kummassakin näistä tapauksista, olipa kyse liittymän lisäämisestä tai uuden jäsenen lisäämisestä perhesopimukseen, Verizonilla on useita vaihtoehtoja.

Katso myös: Ring-ovikello: Virta- ja jännitevaatimukset

Näihin kuuluvat 5G Unlimited, Prepaid ja Connected Device Plans. Sivuston mukaan suosituimpia ovat muun muassa seuraavat:

Rajoittamaton

5G Get More, 5G Do More ja 5G Play More Unlimited -liittymät sisältävät 5G Ultra Wideband1 -yhteyden, rajoittamattomat puhe- ja tekstiviestipalvelut ja paljon muuta.

5G Ultra Wideband -laajakaistan avulla voit helposti suoratoistaa latauksia ja pelejä tien päällä.

Prepaid

5 Gt, 15 Gt, Unlimited ja Unlimited Plus ovat suosittuja prepaid-paketteja, jotka sisältävät rajoittamattoman määrän puhelua ja tekstiviestejä, ja niiden datamäärä vaihtelee kuukausittain.

Liitettyjen laitteiden sopimukset (tabletit, älykellot ja muut)

Rajoittamattomat ja rajoittamattomat Plus-sopimukset ovat saatavilla myös yhdistetyille laitteille, joten voit pitää tablettisi, 5G-älykellosi ja muut laitteesi yhteydessä verkkoosi myös liikkeellä ollessasi.

Kokoa suunnitelmasi

Ensimmäinen askel ennen nykyisen suunnitelmasi muuttamista tai suurentamista on ymmärtää, millainen suunnitelma sinulla on tällä hetkellä.

Voit tehdä tämän kirjautumalla joko verkkosivustolle tai My Verizon -sovellukseen.

Tämä on saatavilla verkkosivuston "Oma suunnitelma" -sivulla.

Sovelluksessa sinun on napautettava kohtaa "Manage Plan" nähdäksesi, mikä sopimus sinulla on.

Kun tämä on tehty, voit muuttaa suunnitelmaa samalla verkkosivulla. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi datamäärän lisäämistä tai jopa suunnitelman päivittämistä.

Linjan lisääminen prepaid-tilille

Jos tilaamasi liittymä on Prepaid-perhetili, hyvä uutinen on se, että tililläsi voi olla useampi kuin yksi prepaid-liittymä.

Sinulla voi olla enintään 10 prepaid-puhelinta, tablettia, mobiilihotspottia ja reititinlaitetta, mukaan lukien 20 yhdistettyä laitetta (esim. Smart Locator), eli yhdellä tilillä voi olla jopa 30 liittymää.

Voit lisätä liittymän Prepaid-perhetilillesi My Verizon -verkkoportaalissa tai My Verizon -sovelluksessa.

Uuden linjan lisääminen Verizon-tilin avulla

Voit lisätä uuden liittymän Verizon-tilin avulla kirjautumalla My Verizon -sivustolle.

Samaa varten tarvittavat valtakirjat sisältyvät minkä tahansa suunnitelman oston yhteydessä.

Kun olet sivustolla, sinun on mentävä Laitteet-sivulle, jossa voit lisätä linjan jo olemassa olevaan laitteeseen tai ostaa uuden laitteen, jossa on linja.

Uuden linjan lisääminen Verizon-sovelluksen avulla

Koska sovelluksen käyttö ei välttämättä ole kaikille käyttäjille kovin mukavaa, annamme 10-vaiheisen oppaan, joka on koottu virallisella verkkosivustolla saatavilla olevista tiedoista.

Kun sovellus on avattu:

 1. Napauta Tili-välilehteä (alareunassa).
 2. Anna pyydettäessä salasanasi, sormenjälkesi tai Face ID:si, joka annetaan alkuperäisen suunnitelman ostohetkellä.
 3. Napauta Hallitse suunnitelmia ja palveluita.
 4. Selaa alaspäin kohtaan "Tämän suunnitelman linjat" ja napauta sitten Lisää linja.
 5. Valitse Osta uusi laite, napauta Seuraava tai Jos haluat aktivoida omistamasi laitteen, katso kohta Uuden linjan aktivoiminen aiemmin omistetulla laitteella.
 6. Valitse maksuvaihtoehto (vähittäishinta tai laitemaksu).

Jos siirrät numeron toisesta operaattorista, toimi seuraavasti:

 • Valitse Minulla on jo numero ja napauta sitten Seuraava.
 • Anna seuraavat tiedot, hyväksy (tarkista) ehdot ja napauta sitten Seuraava:

Anna seuraavat tiedot:

 • Nykyinen puhelinnumero
 • Tilinumero
 • Tilin PIN-koodi
 • Tilinhaltijan osoite
 1. Valitse haluamasi suunnitelmavaihtoehto ja napauta sitten Valitse suunnitelma.
 2. Valitse Haluan uuden numeron ja napauta sitten Seuraava Anna 5-numeroinen postinumerosi, valitse numeron 6 ensimmäistä numeroa napauttamalla pudotusvalikkoa Puhelinnumero ja napauta Seuraava.
 3. Jos syötetyssä postinumerossa ei ole numeroita, anna toinen postinumero Tarkista ostoskorisi ja napauta sitten Aloita turvallinen kassakäynti.
 4. Anna pyydettäessä Oma Verizon -salasanasi. Tarkista tilauksen tiedot ja napauta sitten Tee tilaus.

Valitse lisättävä laite

Voit lisätä uuden laitteen tai tuoda oman laitteesi ja lisätä rivin. Laitteen tuominen on selitetty edellä tässä artikkelissa.

Jos haluat ostaa upouuden laitteen, vaihtoehtoja on tarjolla Verizonin verkkosivustolla tai My Verizon -sovelluksessa.

Kun olet avannut jommankumman näistä kahdesta, sinun on mentävä Omat laitteet -pudotusvalikkoon ja valittava Lisää uusi laite.

Voit suodattaa tuotemerkin, käyttöjärjestelmän, hinnan ja muiden kriteerien mukaan ja vertailla laitteita vierekkäin.

Toinen hieno ominaisuus on se, että voit vaihtaa vanhan puhelimen uuden laitteen ostamisen yhteydessä. Se on loistava tapa säästää rahaa.

Hanki laitevakuutus

Laitevakuutus on erinomainen tapa varmistaa, että sinulla on jonkinlainen korvaus, jos laitteesi katoaa, vahingoittuu tai muuttuu muuten käyttökelvottomaksi (yhtiön ehtojen mukaisesti).

Maksut ovat 17 dollaria kuukaudessa yhdestä laitteesta tai 50 dollaria kuukaudessa kolmesta linjasta.

Tämän vakuutuksen ostamisen vastineeksi saat rajoittamattoman laitteen päivityksen, Premium Digital Security -palvelun, 24/7 Security Advisor -palvelun, 24/7 Tech Coach -tuen, akun vaihdon Verizonin valtuuttamissa korjaamoissa, rajoittamattoman näytön halkeaman korjauksen vain 29 dollarilla joka kerta sekä tarvitsemiesi korvaavien puhelinten toimituksen ja asennuksen samana päivänä.

Valitse datan salliminen

Kun lisäät uuden laitteen liittymäsopimukseen tai lisäät olemassa olevaa laitetta, saatat haluta tehdä datan käyttöön liittyviä muutoksia.

Tämä voidaan tehdä kassalla sen jälkeen, kun olet valinnut uuden linjan tekniset tiedot.

Katso myös: Toimiiko Chromecast ilman internetiä?

Voit aina tehdä muutoksia myöhemmin My Verizon -sovelluksen avulla. Voit myös lisätä sovelluksesta kertaluonteisia ylimääräisiä datapaketteja suunnitelmaasi.

Uuden linjan lisäämisen kustannukset

Uuden liittymän lisäämisen kustannukset riippuvat ostamastasi liittymätyypistä, ja niiden määrä vaihtelee vastaavasti.

Jaettujen datapakettien kiinteä hinta on 35 dollaria lisälinjoista, mutta sinun on otettava yhteyttä Verizoniin tai lisättävä suunnitelma sovelluksen kautta saadaksesi selville lisälinjojen lisäämisestä aiheutuvat kustannukset rajoittamattomiin tai perhesuunnitelmiin.

Laitteen käyttäminen linjan lisäämisen aikana

Jos haluat tuoda laitteesi liittymää lisätessäsi, sinun on kirjauduttava Verizonin Tuo laitteesi -sivulle ja tarkistettava, onko lisättävä laite yhteensopiva Verizonin verkon kanssa.

Kun laitteesi on osoittautunut yhteensopivaksi, voit valita numeron, valita paketin ja määrittää maksutavan.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Jos haluat rekisteröidä valituksen, voit kirjautua Verizonin verkkosivustolle, jossa on helppotajuiset ohjeet valituksen rekisteröintiin.

On olemassa vaihtoehtoja, kuten Mobiili ja Koti, jotka viittaavat laitteisiin, joiden kanssa sinulla on ongelmia.

Näiden luokkien sisällä on sitten edelleen alajaotteluja.

Lopulliset ajatukset

Verizon on loistava verkko, ja se päihittää jatkuvasti kilpailijansa suorituskyvyllään. Vaikka se saattaa olla hieman kallis, palvelu on sen arvoista.

Koko perheelle on tarjolla hyviä suunnitelmia, ja tässä artikkelissa on lueteltu ne kattavasti.

Jos perheeseen tulee uusi jäsen tai joku haluaa siirtyä samaan verkkoon, on helppoa siirtyä Verizonin verkkoon ja liittyä perheohjelmaan.

Verkkosivusto ja sovellus ovat käyttäjäystävällisiä, ja käyttäjän tarvitsee vain kirjautua sisään ja noudattaa ohjeita.

Jopa muutoksenhakumekanismi on vankka, ja siinä on ennalta määritellyt vaihtoehdot, jotka ohjaavat sinut saumattomasti prosessin läpi.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Miten peruuttaa Verizon FIOS ei ole aikaa
 • Kuinka maksaa Verizon Bill helposti kirjautumatta sisään? [Pikaopas]
 • Verizon Home Device Protection: Onko se sen arvoista?
 • Verizon Play More Unlimited: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Voitko ohittaa Verizon Family Base?: Täydellinen opas

Usein kysytyt kysymykset

Voitko lisätä verkossa Verizon-linjan?

Kyllä, voit lisätä liittymän Verizon-sopimukseen verkkosivuston tai sovelluksen kautta.

Kuinka paljon maksaa linjan lisääminen Verizon-tilille?

Uuden linjan hinta riippuu suoraan tilaamastasi liittymästä. Jaetuissa liittymissä se on 35 dollaria linjaa kohti.

Kuinka paljon maksaa 2 linjaa Verizonissa?

Verizon veloittaa kahdesta linjasta 140 dollaria Start Unlimited -suunnitelmassa ja 180 dollaria kahdesta linjasta Get More Unlimited -suunnitelmassa.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.