Miten kytkeä pois tilapäinen Hold Honeywell termostaatti

 Miten kytkeä pois tilapäinen Hold Honeywell termostaatti

Michael Perez

Kuten kaikki muutkin, minäkin haluan viihtyä omassa kodissani. Mutta en myöskään halunnut päätyä maksamaan omaisuuksia sähkölaskuissa, ja siksi hankin Honeywellin älykkään termostaatin, jossa on monia ominaisuuksia, jotka auttavat minua optimoimaan kulutukseni ja säästämään paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Voin jopa säätää kotini lämpötilaa töissä ollessani, joten juuri oikea lämpötila odottaa minua kotiin kuin viileä kesätuuli.

Koska se on älykäs termostaatti, se tunnistaa lämpötilamallini ja toimii sen mukaisesti. Voin myös asettaa henkilökohtaiset aikataulut lämmityksen tai jäähdytyksen käynnistämiselle, mutta yhtenä päivänä tajusin, että joskus et halua noudattaa aikataulua.

Saatat haluta pitää tietyn lämpötilan, kunnes olet valmis viilentämään tai lämmittämään sitä. Ehkä sinulla on vieraita, ehkä sinun täytyy sulattaa jotain nopeasti tai ehkä sinulla on kuuma hetki ja tarvitset tavallista viileämpää lämpötilaa jonkin aikaa.

Kai on oltava vaihtoehto, jolla voit pitää kotisi lämpötilan vakiona? Honeywellin termostaatin tilapäinen pito -vaihtoehto mahdollistaa juuri sen, ja kerron sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä.

Honeywell-thermostaattisi mallista riippuen voit poistaa Honeywell-thermostaatin tilapäisen pidon käytöstä napauttamalla Suorita/peruuta/käytä aikataulua/käytä aikataulua/Poista pidätys tai Peruuta pidätys -vaihtoehtoa.

Mikä on väliaikainen pidätys?

Useimmat ihmiset hankkivat älykkään termostaatin, koska sen avulla voit ohjelmoida aikataulun LVI-järjestelmääsi ja säätää talosi lämpötilaa sen mukaan päivän mittaan. Satuin asentamaan omani ilman C-johtoa. Näin voin käyttää sitä sovittimella tai jopa paristoilla.

Niitä tilanteita varten, jolloin aikataulu on jätettävä huomiotta ja ohitettava, Honeywellin älytermostaateissa on ominaisuus nimeltä Temporary Hold, joka pitää lämpötilan vakiona valitsemallasi tasolla valitsemasi ajanjakson ajan tai kunnes sammutat sen.

Voit yksinkertaisesti ottaa tämän toiminnon käyttöön painamalla termostaatin +/- -painikkeita tai ylös- ja alas-painikkeita, riippuen mallista.

Miten tilapäinen pito kytketään pois päältä?

Kun haluat palata takaisin ilmastointijärjestelmän ajastettuun ohjelmaan, voit yksinkertaisesti kytkeä väliaikaisen pidon pois päältä. Sitä ennen sinun on kuitenkin avattava Honeywell-termostaattisi lukitus. Omistamastasi mallista riippuen voit tehdä tämän napauttamalla yhtä seuraavista vaihtoehdoista - Peruuta, Peruuta pito, Poista pito, Suorita, Suorita aikataulu, Käytä aikataulua.

Joissakin malleissa voi olla ↵-painike, joka on tarkoitettu tilapäisen pidon peruuttamiseen.

Jos et vieläkään löydä, miten tämä tehdään Honeywell-termostaattimallissasi, voit aina katsoa sitä sinulle toimitetusta käyttöoppaasta.

Väliaikaisen hallussapidon edut ja milloin sitä kannattaa käyttää?

Tilapäinen pito -ominaisuus hyödyttää sinua monin tavoin. Jos esimerkiksi olet jonain päivänä huonovointinen ja tarvitset jonkin aikaa hieman tavallista lämpimämpää paikkaa.

Kun sinulla on vieraita, jotka haluavat eri lämpötilan, tai kun sinun on mentävä nopeasti ostoksille etkä halua, että lämpötila nousee palatessasi, se tekee sen aikataulusi mukaan.

Kaikissa näissä tilanteissa voit valita tilapäisen pitotoiminnon sen sijaan, että muuttaisit termostaatin asetuksia ja aikataulua koko ajan. Se on paljon tehokkaampaa ja säästää paljon energiaa ja rahaa.

Pysyvä pito vs. väliaikainen pito

Honeywellin termostaateissa on myös Pysyvä pito -toiminto, jonka avulla voit asettaa lämpötilan manuaalisesti. Tärkein ero tilapäiseen pitoon verrattuna on se, että tämä jättää ohjelmoidun aikataulun kokonaan huomiotta.

Pysyvässä pidossa lämpötila pysyy vakiona, kunnes valitset manuaalisen paluun ohjelmoituun aikatauluun.

Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos olet lähdössä pitkälle lomalle ja haluat säilyttää lämpötilan pysyvästi, kunnes palaat. Puhumattakaan siitä, että tämä vaikuttaa valtavasti sähkölaskuusi ja säästää paljon rahaa!

Kuten nimestä voi päätellä, pysyvä pito on enemmänkin pitkäaikainen vaihtoehto, kun taas tilapäinen pito mahdollistaa lyhyen tauon ohjelmoidusta aikataulustasi.

Loppuhuomioita tilapäisen hallussapidon ominaisuudesta

Pidä mielessä, että tilapäisen pitoajan raja on 11 tuntia, eli voit valita, kuinka kauan haluat pitoajan kestävän (näytössä näkyy "Pidä kunnes" -aika), ja sallittu enimmäisaika on 11 tuntia, jonka jälkeen se palaa ohjelmoituun aikatauluun ja säätää lämpötilaa sen mukaisesti.

Jos haluat pitää lämpötilan pidempään, käytä pysyvää pitoaikaa. Voit kytkeä sen pois päältä samalla tavalla kuin tilapäisen pidon. Jos se ei toimi, voit yrittää nollata Honeywell-termostaatin.

Huomaa myös, että joissakin Honeywellin termostaattien vanhemmissa malleissa on vain pysyvää pitoa koskeva vaihtoehto, ja se on kytkettävä päälle ja pois manuaalisesti.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

  • Miten tyhjentää aikataulu Honeywell termostaatti sekunneissa [2021]
  • EM-lämpö Honeywellin termostaatilla: Miten ja milloin käyttää? [2021]
  • Honeywell-termostaatti ei toimi: vianmääritysohjeet
  • 5 Honeywell Wi-Fi termostaatin yhteysongelman korjaukset
  • Honeywellin termostaatin näytön taustavalo ei toimi: helppo korjaus [2021]

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin ohittaa Honeywell-termostaattini?

Paina samanaikaisesti "Display"-painiketta ja "Off"-painikkeita. Jätä sitten vain "Off"-painike ja paina välittömästi painiketta ↑. Vapauta sitten kaikki painikkeet ja ohituksen pitäisi onnistua.

Onko Honeywellin termostaatissa nollauspainike?

Honeywellin termostaatissa ei ole omaa nollauspainiketta. Voit tehdä sen manuaalisesti.

Mitä eroa on Honeywellin termostaatin käynti- ja pysäytystoiminnon välillä?

Hold-vaihtoehto pitää lämpötilan lukittuna nykyiseen, kun taas Run-vaihtoehto jatkaa termostaatin ajastettua ohjelmointia.

Miksi Honeywell-termostaattini ei pysy päällä?

Huonosti kiinnitetty johto, kuolevat paristot, lika/pöly termostaatin sisällä ja anturiongelma voivat olla tärkeimpiä syitä siihen, että termostaatti ei pysy päällä.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.