Mikä kanava on NBC antennitelevisiossa?: Täydellinen opas

 Mikä kanava on NBC antennitelevisiossa?: Täydellinen opas

Michael Perez

Alueellani on paljon ilmaiskanavia, jotka lähettävät uutisia ja muuta tärkeää tv-sisältöä, joten päätin säästää rahaa kaapelitelevisiossa ja hankin antennin ainoille katsomilleni kanaville, jotka olivat muutenkin ilmaiskanavia.

Kuulin, että NBC:llä oli myös ilmainen lähetys, mutta en koskaan onnistunut löytämään sitä kanavia selatessani.

Päätin selvittää, millä kanavalla voisin saada NBC:n, ja menin nettiin tekemään tutkimusta NBC:stä ja siitä, miten vapaasti vastaanotettavat kanavat toimivat.

Kun olin lukenut useita tunteja sääntelyä koskevia tietoja ja käyttäjäfoorumeilla julkaistuja viestejä vapaasti vastaanotettavista kanavista, ymmärsin kaiken, mitä minun piti tietää aiheesta.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, jonka olen luonut tämän tutkimuksen avulla, tiedät myös, mitä NBC:llä tapahtuu ilmaistelevisiossa ja millä kanavalla se näkyy omalla alueellasi.

NBC-kanava löytyy yleensä pienistä yksinumeroisista kanavanumeroista, useimmiten väliltä 7-10.

Jatka lukemista, niin saat selville, mistä voit suoratoistaa kanavaa ja mitä muita kanavia on vapaasti katsottavissa.

Voinko katsoa NBC:tä ilmaiseksi?

Vaikka kansallinen NBC-kanava on maksullinen kanava, jonka katsominen edellyttää aktiivista tilausta TV-palveluntarjoajalta, paikallinen NBC-kanava on ilmainen.

Useimpia paikallisia asemia voi katsella ilmaiseksi OTA-antennin avulla, ja kun liität tällaisen antennin televisioon ja etsit kanavia, saat NBC:n televisioon.

Tämä pätee vain, jos NBC on saatavilla alueellasi vapaasti vastaanotettavana kanavana, ja voit selvittää, onko näin, tarkistamalla NBC:n paikallisasemien luettelon.

Asenna TV-antenni ja suorita skannaus, jotta televisio löytää alueellasi lähetettävät kanavat, ja kun televisio löytää kanavat, voit aloittaa katselun.

Millä kanavalla se on?

Nyt kun sinulla on pääsy kanavalle ja televisiosi on skannannut ja löytänyt alueesi kanavat, tieto siitä, millä kanavanumerolla voit katsoa NBC:tä, helpottaisi elämääsi huomattavasti.

Paikalliskanavien osalta NBC:n tarkka kanavanumero voi vaihdella sen alueen mukaan, josta kanavaa yrität katsoa.

Löydät kanavan yleensä pienistä yksinumeroisista luvuista, mutta yritä vaihtaa kaikkien OTA-antennisi kanavien välillä löytääkseen NBC-kanavan.

Tämä on ylivoimaisesti helpoin tapa löytää kanava, koska kanavahakemistoa ei ole, eikä kanavanumerot ole samat koko maassa.

Kun olet löytänyt kanavan, yritä muistaa sen numero, jotta voit vaihtaa siihen myöhemmin, kun haluat katsoa NBC:tä.

Miten striimata NBC?

Kaapeli- ja OTA-kanavien lisäksi NBC:llä on myös verkkopalveluja, joissa voit suoratoistaa kanavaa ilmaiseksi.

Voit katsoa suurinta osaa suoratoistoalustan sisällöstä kaapeli-tv-tilauksella, mutta on sisältöä, jota voit katsoa myös ilman sitä.

Voit katsoa NBC:n tällä hetkellä lähetyksessä olevien sarjojen uusimmat jaksot ilmaiseksi suoratoistosivustolla, mutta joissakin sarjoissa saatat joutua odottamaan 8 päivää jakson lähetyksestä, jotta voit avata uusimman jakson.

Käytössäsi on myös vaihtoehtoja, kuten YouTube TV, Sling TV tai Hulu Live TV, jotka vaativat vain internet-yhteyden ja joiden avulla voit katsoa NBC:tä useimmilla älylaitteilla, joihin nämä sovellukset voidaan asentaa.

Näistä palveluista on kuitenkin maksettava, mutta ilman kaapelia nämä palvelut ovat hyvä vaihtoehto niiden pyytämään hintaan nähden.

Suosittuja ohjelmia kanavalla

NBC on erittäin suosittu kaikkialla Yhdysvalloissa monipuolisen sisältönsä vuoksi, joka kattaa lähes kaikkien kiinnostuksen kohteet.

Joitakin suosittuja ohjelmia, joita voit katsoa NBC:ltä, ovat:

 • Laki ja järjestys
 • Talo
 • Toimisto
 • Saturday Night Live ja muut.

Koska OTA-kanavilla ei ole kanavaoppaita, voit katsoa tvguide.com-sivuston kautta, milloin nämä ohjelmat esitetään paikallisella NBC-kanavallasi.

OTA vaihtoehtoja NBC

Yhdysvalloissa on saatavilla noin viisikymmentä ilmaiskanavaa, joten ilmaistelevisiolla on paljon mahdollisuuksia, ja se tarjoaa monenlaista sisältöä, jota voit katsella ilman kaapelitelevisioyhteyttä.

Muutamia kanavia, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja NBC:lle, ovat:

 • ABC
 • CBS
 • Kettu
 • CW
 • PBS ja muut.

Televisiosi on ehkä jo skannannut ja löytänyt edellä mainitut kanavat.

Vaihda löytämiesi kanavien välillä saadaksesi nämä kanavat televisioon.

Suorita skannaus uudelleen nähdäksesi, löydätkö mitään kanavaa, joka oli jäänyt pois.

Lopulliset ajatukset

NBC:n kanavat ovat saatavilla myös kaapelitelevisiossa, mikä on aina parempi vaihtoehto, jos haluat saada paljon kanavia eri genreistä.

Jos haluat kevyemmän kanavapaketin, joka on halvempi kuin useimpien TV-palvelujen tarjoamat paketit, DISH:n Flex Pack on hyvä valinta.

Flex Packin avulla voit valita 50 kanavan perusvalikoiman ja muita kanavapaketteja, joita voit lisätä myöhemmin.

Näin voit olla joustava sekä hinnoittelun että sisällön valikoiman suhteen, sillä voit lisätä tai poistaa kanavia milloin tahansa.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Onko DIRECTV:llä NBCSN?: Teimme tutkimuksen.
 • Mikä kanava on CNBC on DIRECTV?: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Mikä kanava on FS1 Spectrumilla?: Syvällinen opas
 • Mikä kanava on HBO Max DIRECTV:ssä? Teimme tutkimuksen...
 • Mikä kanava on AMC DIRECTV: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kanavia voin vastaanottaa alueellani antennin avulla?

Paikalliskanavat lähetetään yleensä ilmaiseksi suorana lähetyksenä, ja voit vastaanottaa ne käyttämällä TV-antennia.

Kytke antenni televisioon ja suorita televisiossa haku, jotta löydät alueellasi ilmaiseksi lähetettävät kanavat.

Onko NBC ilmainen paikallinen kanava?

NBC:llä on kahdenlaisia kanavia, yksi kansallinen kanava ja useita paikallisia kanavia.

Paikallisia kanavia voi katsella ilmaiseksi antennin avulla, mutta valtakunnalliset kanavat edellyttävät kaapelitelevisiotilausta.

Onko NBC Rokulla ilmainen?

Rokulla on ladattavissa NBC-sovellus, mutta tarvitset kaapelitelevisioyhteyden, jotta voit katsella kaikkea alustan sisältöä.

Uusien sarjojen jaksoja voi kuitenkin katsoa ilmaiseksi 8 päivää jakson esittämisen jälkeen.

Mikä on halvin tapa katsoa televisiota ilman kaapelikanavia?

Halvin tapa katsoa suoraa televisiolähetystä ilman kaapelia on tilata YouTube TV tai Hulu Live TV.

Kun asennat sovelluksen ja kirjaudut tilillesi, voit katsoa useita kanavia suorana lähetyksenä.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.