FireStick käynnistyy jatkuvasti uudelleen: Vianmääritysohjeet

 FireStick käynnistyy jatkuvasti uudelleen: Vianmääritysohjeet

Michael Perez

Amazonin Fire Stick on epäilemättä yksi markkinoiden parhaista median suoratoistolaitteista.

Tämä johtuu siitä, että sen avulla voin käyttää useita suoratoistoalustoja yhdestä paikasta.

Kuten monet muutkin, käytän Fire Stickiä suurimman osan mediasisällöstäni, joten voi olla todella turhauttavaa, kun Fire Stickissä ilmenee teknisiä ongelmia.

Jokin aika sitten törmäsin ongelmaan käyttäessäni Amazon Fire Stickiä. Fire Stick käynnistyi jatkuvasti uudelleen, kun käytin sitä.

Tämä huolestutti minua, koska en tiennyt, mikä sen aiheutti.

Käytettyäni muutaman tunnin vastauksen etsimiseen, huomasin, että tähän ongelmaan on joitakin yleisiä syitä, jotka voidaan onneksi korjata muutamassa minuutissa.

Jos Amazon Fire Stick käynnistyy jatkuvasti uudelleen, käytä virallisia lisävarusteita, kuten virtajohtoja, tarkista, onko mikro-USB-kaapelissa vaurioita tai toimintahäiriöitä, tarkista, onko virta riittämätön tai onko laitteistossa toimintahäiriöitä.

Kytke virtasovitin suoraan pistorasiaan

Monien Amazon Fire Stick -käyttäjien yleinen ongelma on Fire Stickin virransyötön puute.

Fire Stickin virransyöttö voi olla riittämätön, jos olet liittänyt sen televisioon USB-kaapelilla.

Voit korjata ongelman irrottamalla Fire Stickin virtaa syöttävän USB-kaapelin televisiosta ja kytkemällä sen suoraan pistorasiaan.

Voit myös kokeilla vaihtaa virtalähteen. Fire Stickin mukana tuleva virtalähde tuottaa 1 ampeerin virran.

Jos tämä korvataan kahdella sovittimella tai yksinkertaisesti vaihdetaan uuteen sovittimeen, jos vanha sovitin on vaurioitunut, se voi auttaa ratkaisemaan uudelleenkäynnistymisongelman.

Tämän lisäksi tarkista myös USB-kaapeli mahdollisten vaurioiden varalta. Jos haluat vaihtaa kaapelin, varmista, että ostat alkuperäiset tarvikkeet, jotta taataan paras laatu.

Päivitä Fire Stickin laiteohjelmisto

Kuten missä tahansa muussa elektronisessa laitteessa, Amazon Fire Stickissä on oma ohjelmisto, joka on upotettu laitteeseen.

Kuten missä tahansa tavallisessa ohjelmistossa, myös Fire Stickin laiteohjelmistossa on oma osuutensa virheistä, jotka havaitaan ja korjataan säännöllisesti jokaisen laiteohjelmistopäivityksen yhteydessä.

Tässä tapauksessa Fire Stickin laiteohjelmiston päivittäminen voi auttaa pääsemään eroon mahdollisesta virheestä, joka saattaa aiheuttaa ongelman uudelleenkäynnistymisen.

Voit päivittää laiteohjelmiston seuraavasti:

 • Mene Fire Stickin Asetukset-valikkoon.
 • Siirry My Fire TV -välilehdelle ja valitse Tietoja.
 • Napsauta "Tarkista järjestelmäpäivitys" -vaihtoehtoa. Tämä näyttää sinulle viimeisimmän saatavilla olevan päivityksen, jos sellainen on.

HDMI CEC:n poistaminen käytöstä laitteessa

HDMI CEC, joka on lyhenne sanoista HDMI Consumer Electronics Control, on ominaisuus, joka sisältyy useimpiin televisioihin ja oheislaitteisiin.

Se on yhteentoimiva standardi, jonka avulla HDMI-porttien kautta televisioon liitetyt laitteet voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä televisiosta.

Tämä tarkoittaa, että jos Amazon Fire Stickissäsi on HDMI CEC käytössä, voit käyttää Fire Stickin kaukosäädintä TV:n ohjaamiseen ja vastaavasti TV:n kaukosäädintä Fire Stickin ohjaamiseen.

Koska monilla laitteilla on oma itsenäinen HDMI CEC -toteutuksensa, useiden HDMI CEC -laitteiden liittäminen televisioon voi aiheuttaa teknisiä häiriöitä ja joissakin tapauksissa aiheuttaa uudelleenkäynnistymisongelman.

Voit kokeilla kytkeä HDMI CEC:n pois päältä Fire Stickissäsi nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman. Voit tehdä näin:

 • Mene Fire Stickin Asetukset-valikkoon.
 • Siirry välilehdelle Display & Sounds.
 • Etsi HDMI CEC Device Control -vaihtoehto ja kytke toiminto pois päältä.

Irrota kaikki USB-jatkokaapelit

Joissakin tapauksissa USB-jatkokaapeleiden käyttö voi vaikeuttaa Amazon Fire Stickin riittävää virransyöttöä, jolloin se lähettää itselleen uudelleenkäynnistyssignaaleja.

Kokeile poistaa mahdolliset virtajatkojohdot ja kytke Fire Stick suoraan pistorasiaan varmistaaksesi keskeytymättömän virransyötön.

Fire Stickin nollaaminen

Jos mikään edellä mainituista korjauksista ei ole toiminut, ainoa jäljellä oleva vaihtoehto on palauttaa Amazon Fire Stickin tehdasasetukset.

Joskus Fire Stick voi lakata toimimasta normaalisti ennalta arvaamattoman virheen, kuten virheellisen laiteohjelmistopäivityksen, vuoksi.

Voit tehdä Fire Stickille kovan nollauksen ja palauttaa sen puhtaaseen, uuteen tilaan tällaisissa tapauksissa.

On tärkeää huomata, että tehdasasetusten palautus poistaa pysyvästi kaikki tietosi ja on täysin peruuttamaton.

Amazon Fire Stickin nollaaminen:

 • Varmista ensin, että poistat kaikki Fire Stickiin liitetyt laajennettavat tallennusvälineet.
 • Pidä Back-painiketta ja kaukosäätimen keskellä olevan navigointiympyrän oikeaa puolta painettuna samanaikaisesti noin 10 sekunnin ajan.
 • Televisioruudussa näkyy kehote, jossa voit joko jatkaa tai peruuttaa tehdasasetusten palauttamisen. Jos et valitse mitään, laite nollautuu automaattisesti muutaman sekunnin kuluttua.

Voit myös nollata Fire Stickin avaamalla Asetukset, siirtymällä Oma Fire TV -välilehdelle ja valitsemalla Tehdasasetusten palautus -vaihtoehdon.

Viimeiset ajatukset Fire Stickin uudelleenkäynnistymisestä

Jos Fire Stickissäsi on jokin sisäinen ongelma, mikään näistä korjauksista ei välttämättä toimi.

Siinä tapauksessa ainoa vaihtoehtosi on ottaa yhteyttä Amazonin asiakastukeen.

Voit myös kokeilla hankkia yleiskaukosäätimen Fire TV:täsi varten, sillä kaukosäädin saattaa olla syyllinen.

Jos haluat vain löytää vaihtoehtoisen tavan käyttää Fire Stickiäsi ilman, että sinun tarvitsee selvittää, mikä siinä on vikana, voit käyttää Fire Stickiäsi tietokoneella.

Varmista, että kerrot heille kaikista eri korjauksista, joita olet yrittänyt ongelman ratkaisemiseksi, sillä tämä auttaa heitä rajaamaan ongelman ja auttamaan sinua nopeammin.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Mistä tiedän, onko minulla älytelevisio? Syvällinen selitysohjelma
 • Parhaat älykkäät kaukosäätimet, joissa on RF-räjäyttäjät, jotka tekevät elämästäsi helppoa
 • 4 Best Harmony Hub vaihtoehtoja tehdä elämästäsi helpompaa

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Fire Stickini muuttuu jatkuvasti mustaksi?

On monia syitä, jotka voivat saada Fire Stickin näyttämään mustan näytön.

Joitakin yleisiä syitä ovat väärän tulolähteen valitseminen televisiosta, riittämätön virransyöttö Fire Stickiin, Fire Stickin ylikuumeneminen, löysä yhteys Fire Stickin ja television välillä ja internet-yhteysongelmat.

Kuluvatko Amazonin Fire Sticksit loppuun?

Amazon Fire Stick on erittäin kestävä vekotin, jota käytettäessä oikein ehdotettujen varotoimenpiteiden mukaisesti, voi kestää noin 3-5 vuotta.

Onko kukaan joutunut vaikeuksiin Fire Stickin jailbreaktaamisesta?

Fire Stickin murtautuminen ei ole laitonta yksinkertaisesti siksi, että se on henkilökohtaista omaisuuttasi, ja voit tehdä sillä mitä haluat. Fire Stickin vapauttaminen on melko helppoa.

Sinun on kuitenkin oltava varovainen sen kanssa, mitä teet Fire Stickin jailbreakkauksen jälkeen.

Piraattisisällön tai laittoman sisällön käyttäminen jailbreakatun Fire Stickin kautta voi aiheuttaa ongelmia, joten varmista aina, että noudatat alueesi lakeja.

Mitä vilkkuva oranssi valo tarkoittaa Fire Stickissä?

Vilkkuva oranssi valo osoittaa, että Fire Stick ei vastaanota internet-signaaleja.

Voit korjata tämän ongelman käynnistämällä Fire Stickin uudelleen, käynnistämällä television uudelleen tai muuttamalla WiFi-asetuksia ja optimoimalla ne Fire Stickille sopivammiksi.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.