Hulu Audio Out of Sync: Kuinka korjata muutamassa minuutissa

 Hulu Audio Out of Sync: Kuinka korjata muutamassa minuutissa

Michael Perez

Olin valmistautumassa rauhalliseen viikonloppuun ja päätin hakea perheen kanssa noutoruokaa ja katsoa elokuvan Hulusta.

Selailtuamme loputtomasti elokuvia ja sovittuamme lopulta elokuvasta, päädyimme perhekomediaelokuvaan.

Hululla näytti kuitenkin olevan muita suunnitelmia. Vain muutaman sekunnin kuluttua elokuvasta huomasimme, että ääni oli täysin epäsynkronoitu videon kanssa.

Emme halunneet pilata elokuvailtaa, joten vaihdoimme nopeasti toiseen palveluun, mutta seuraavana päivänä olin päättänyt korjata asian.

Tutkittuani internetin perusteellisesti löysin muutamia syitä siihen, miksi näin tapahtuu Hulussa.

Yleisin syy Hulun äänen synkronoimattomuuteen on liitetyn laitteen, kuten television tai projektorin, ääniasetukset. Tarkista, että laitteesi ääniasetukset on asetettu Stereo -asetukseksi, niin olet valmis.

Käsittelen myös joitakin muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa äänisynkronointiongelmia, kuten HDMI-kaapeli, verkkopisteet tai päivitysvaatimus.

Tarkista Internet-yhteys

Varmista, että verkkoyhteytesi toimii kuten pitääkin ja että saat kaistanleveyttä, jota sinun pitäisi saada.

Koska Hulun kaltaiset palvelut suoratoistavat useiden palvelimien kautta, hidas tai häiriöinen verkkoyhteys voi aiheuttaa epävakautta videon siirtämisessä laitteellesi.

Suorita verkon nopeustesti varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa, tai tarkista palveluntarjoajaltasi, mikä aiheuttaa ongelman.

Käytä Ethernet-kaapelia vakaampaa verkkoa varten

Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä ja äänen synkronoinnissa on ongelmia, se voi johtua siitä, että langaton verkko ei ole tarpeeksi vakaa.

Kokeile vaihtaa ethernet-kaapeliin, jotta televisio tai suoratoistolaite voi muodostaa suoran yhteyden ilman häiriöitä.

Koska lähiverkkokaapeleiden ei tarvitse reitittää verkkoa esineiden ja seinien läpi, yhteys on paljon parempi, vaikkakin liikkuvuuden kustannuksella.

Tuo yhteyspiste lähemmäs katselulaitettasi

Jos sinulla ei sattuisi olemaan lähiverkkokaapelia ja haluat saada langattoman verkkosi toimimaan paremmin, yritä siirtää reititin lähemmäs laitetta tai päinvastoin.

Koska meillä on tapana pitää Wi-Fi-reititintä kiinteässä paikassa, verkkoyhteyttä voi häiritä paljon esteitä ja muita laitteita.

Irrota tarpeettomat laitteet verkosta ja siirrä reititin lähemmäs laitettasi, jolloin yhteysnopeus ja -vakaus paranevat huomattavasti.

Tarkista muut kanavat/ohjelmat

Jos ongelma on tällä hetkellä katsomallasi kanavalla, kokeile vaihtaa toiseen ohjelmaan tai kanavaan ja katso, jatkuuko ääniongelma myös siellä.

Jos näin on, ongelma saattaa johtua näyttölaitteen ääniasetuksista.

Jos näin ei tapahdu, kyseessä saattaa olla Hulun synkronointiongelma, joka yleensä korjataan muutamassa tunnissa.

Voit myös ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa varmistaaksesi asian.

Vaihda eri kielelle ja takaisin

Tämä hakkerointi tekee ihmeitä useisiin äänentoistoon liittyviin ongelmiin.

Siirry Hulu-laitteesi kieliasetuksiin ja vaihda kieli muuhun kuin siihen, mitä olet käyttänyt, ja tallenna asetukset.

Siirry nyt takaisin samalle asetussivulle ja vaihda kieli takaisin oletuskieleksi. Tämän pitäisi auttaa korjaamaan äänisynkronointiongelmat.

On myös tärkeää muistaa, että jotkut Hulun ohjelmat esitetään useilla kielillä, joten varmista, että laitteesi kieliasetukset ja kanavan kieliasetukset vastaavat toisiaan.

Tyhjennä välimuisti

Yksi yleisimmistä syistä laitteiden äkilliseen toimimattomuuteen on tietysti laitteessa olevan välimuistin liiallinen määrä.

Siirry Hulun data-asetuksiin ja tyhjennä kaikki välimuisti laitteesta. Poista vain välimuisti, älä dataa, sillä tämä voi johtaa siihen, että kirjaudut ulos Hulusta ja sinun on kirjauduttava uudelleen.

Välimuistin tyhjentäminen poistaa kaikki väliaikaiset tiedot, jotka vievät tilaa laitteesta ja aiheuttavat ongelmia. On myös tärkeää tyhjentää järjestelmän välimuisti noin kuukauden välein tällaisten ongelmien välttämiseksi.

Vaihda stereo ääniasetuksissa

Toinen tärkeä tarkistettava asetus on näyttölaitteesi ääniasetukset.

Siirry television tai näytön ääniasetuksiin ja vaihda ääniformaatti monosta stereoon.

Tämä varmistaa, että ääni ohjataan useiden kanavien kautta, ja sen pitäisi ratkaista äänisynkronointiongelmat.

Tämän lisäksi myös television ääni voi olla epäsynkronoitu, ja voit korjata sen säätämällä A/V-asetuksia.

Tarkista HDMI-kaapeli

Äänen synkronointiongelmat eivät liity vain ohjelmistoon, vaan ne voivat johtua myös viallisesta laitteistosta.

Koska HDMI-kaapeleita käytetään sekä äänen että videon siirtämiseen, tarkista, onko kaapelisi vaurioitunut jossain, tai kokeile vaihtaa kaapeli toiseen varmistaaksesi, että se toimii hyvin.

Jos ongelma on HDMI-kaapelissa, harkitse uuden kaapelin hankkimista.

Muista ostaa HDMI-kaapeli, joka on vähintään HDMI 1.4 -standardin mukainen tai sitä korkeampi, jotta saat parhaan ääni- ja videokokemuksen.

Tarkista ulkoinen kaiutinjärjestelmä

Jotkin Hulun ohjelmat ja kanavat eivät tue surround-ääntä.

Jos ulkoisissa kaiuttimissa on enemmän kuin 2.1-kanavia (2 kaiutinyksikköä ja 1 subwoofer), harkitse TV:n ääniasetusten vaihtamista stereoasetuksiin ja kaiutinjärjestelmän irrottamista.

Sen pitäisi toimia hyvin, jos ohjelma tukee surround-ääntä, mutta voit käyttää tätä kiertotietä, jos katsomasi ohjelma tai kanava ei tue sitä.

Tarkista Hulu-sovelluksen päivitys

Varmista aina, että Hulu-sovellus on ajan tasalla.

Tämä asetus on yleensä oletusarvoisesti päällä, mutta jotkut käyttäjät saattavat kytkeä automaattisen päivityksen pois päältä eri syistä, kuten tietoturvan tai rajoitetun datayhteyden vuoksi.

Tarkista, onko Hulu-sovelluksen asetuksissa päivitystä, tai jos käytät Android-älytelevisiota, tarkista Google Playstoresta, onko päivitystä saatavilla.

Kun sovelluksesi päivittyy uusimpaan versioon, sen pitäisi ratkaista mahdolliset ongelmasi.

Ota yhteyttä tukeen

Jos mikään edellä mainituista menetelmistä tai korjauksista ei ole toiminut ja sinulla on edelleen jatkuvia äänisynkronointiongelmia, ota yhteyttä Hulun asiakastukeen.

Kerro heille yksityiskohtaisesti kohtaamistasi ongelmista, niin he voivat auttaa sinua.

Päätelmä

Äänen synkronointiongelmat ovat yleisiä suoratoistoalustoilla, sillä mikä tahansa, huonosta verkkoyhteydestä, viallisista kaapeleista tai jopa itse lähetystoiminnan harjoittajasta johtuvat ongelmat voivat aiheuttaa tämän ongelman.

Voit harkita verkkoyhteytesi päivittämistä, jotta saat paremman kaistanleveyden ja vakaammat yhteydet.

Lisäksi jos vaihdat kaapeleita tai johtoja, osta laadukkaita tuotteita, sillä ne kestävät pidempään ja tarjoavat huomattavasti paremman käyttökokemuksen ajan myötä.

Saatat myös nauttia lukemisesta

  • Hulu-video ei ole saatavilla tässä sijainnissa: Kuinka korjata sekunneissa?
  • Hulu Aktivoi ei toimi: Kuinka korjata sekunneissa
  • Kuinka kirjautua sisään Huluun Disney Plus -paketin kanssa?
  • Roku Audio Out of Sync: Miten korjata sekunnissa

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin vaihtaa Huluääneni?

Kun olet aloittanut videon toiston, siirry kohtaan "Audio ja tekstitys". Täältä voit muuttaa äänen kieltä, tekstitysasetuksia ja joissakin tapauksissa ääniformaatteja (2.1 tai 5.1 DTS).

Mitä ääniformaattia Hulu käyttää?

Suorat lähetykset ja suoratoistokirjasto käyttävät 2.0-stereoformaattia, mutta jotkin suorat lähetykset ja tilattavat ohjelmat tukevat 5.1-surround-ääntä.

Tukeeko Hulu Dolby Atmos -ääntä?

Tätä artikkelia kirjoitettaessa Hulu ei ole vieläkään ilmoittanut suunnitelmista ottaa Dolby Atmos käyttöön tilaussisällössään.

Miten saan espanjankielisen äänen Huluun?

Jos ohjelma tai kanava tukee espanjankielistä ääntä, voit valita sen Äänet ja tekstitykset -valikosta, kun aloitat videon toistamisen.

Voit tarvittaessa muuttaa oletuskieliasetuksia, jolloin kanavat ja ohjelmat lähetetään oletusarvoisesti espanjaksi.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.